Όπως έγινε γνωστό, ο θάνατος του Κρις Κορνέλ ενδέχεται να είναι και αυτοκτονία, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο τραγουδιστής των Soundgarden, Audioslave και άλλων πέθανε λίγο μετά από ένα live στο Ντιτρόιτ το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Μπράιν Μπάμπερι, ο θάνατός του ήταν “ξαφνικός και απροσδόκητος”

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Μάικλ Γούντι επιβεβαίωσε στο Associated Press πως “στη σκηνή του εγκλήματος παρατηρήθηκαν βασικά στοιχεία τα οποία δείχνουν προς την αυτοκτονία. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, εκτός από τα πολλά του μουσικά πρότζεκτ, ο Κρις Κορνέλ είχε αντιμετωπίσει με θάρρος και το δαίμονα του εθισμού στο αλκοόλ και τις ουσίες. Τελικά είχε χρειαστεί να μπει στην αποτοξίνωση το 2003, η οποία υποτίθεται πως τον είχε βοηθήσει.

“Mου άρεσε πολύ η αποτοξίνωση. Είναι σαν το σχολείο, έχει ενδιαφέρον. Μαθαίνω πως μπορώ να διδαχθώ πράγματα στην ηλικία των 38. Κάποιες φορές θα έπινα πριν παίξουμε. Δεν ήταν κάτι φοβερό. Έγινε πιο σημαντικό όταν σταμάτησα να κάνω τα άλλα πράγματα που μου άρεσαν.

Κάναμε mountain bike με τους φίλους μου και είχαμε φλασκιά με αλκοόλ εκεί που υποτίθεται πως θα ήταν το μπουκάλι με το νερό. Όταν όμως αφαίρεσα το βουνό και το ποδήλατο, έμεινε μόνο το ποτό.”

Ο Κρις Κορνέλ άφησε πίσω του τη γυναίκα του Βίκι και 3 παιδιά. Η οικογένεια του έχει ζητήσει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

Πήγη: Luben

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]