Λεπτομέρειες απομένουν για να «πέσει» ξανά το «Ελευθέριος Βενιζέλος».  Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει σαν… τρελή τον Γάλλο φορ και αυτός με τη σειρά του θέλει πώς και πώς να επιστρέψει εδώ που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε όσο λίγοι. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού διψούν για να δουν ξανά με την πράσινη φανέλα τον Τζιμπρίλ.

Άπαντες θέλουν πίσω τον Σισέ και είναι απολύτως λογικό. Φυσικά μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Όμως, έχω δύο-τρεις προβληματισμούς για την μεγάλη επιστροφή. Ο πρώτος και ο μεγαλύτερος είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί ο Σισέ να προσαρμοστεί χωρίς τους παικταράδες που είχε στο παρελθόν. «Ok», τότε υπήρχε στην ομάδα ένας Καραγκούνης, ένας Κατσουράνης, ένας Νίνης, ένας Λέτο κτλ. Τώρα ποιος υπάρχει και πώς μπορεί να συνεργαστεί με τον Γάλλο αστέρα; Δεν λέω ότι αυτοί που υπάρχουν δεν μπορούν αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο και το βασικότερο είναι ότι δεν θέλω να απογοητευτώ. Τον Σισέ τον θυμάμαι να βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε κάθε ματς. Αν δεν συμβεί τώρα αυτό, όλοι δεν θα απογοητευτούμε; Και είναι πολύ λογικό.

Επίσης, φοβάμαι τις ακραίες αντιδράσεις του. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα χωρίς φίρμες και προσωπικότητες. Κακά τα ψέματα. Ο Σισέ είναι παίκτης με προσωπικότητα και όλοι θα πρέπει να κάνουν… μόκο όταν μιλάει. Ο μόνος που έχει το δικαίωμα να μην το κάνει είναι ο Φάμπρι. Αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι να τσακωθούν αυτοί οι δύο. Στην Παιανία θα γίνει της πουτάνας και όποιον πάρει ο χάρος. Συμπέρασμα; Τα αποδυτήρια θα γίνουν μπουρδέλο! Απλά και όμορφα.

Γενικά θέλω να δω ξανά τον Σισέ όπως τον έμαθα. Παικταρά που θα ματώνει τα δίχτυα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Θέλω ξανά η φανέλα με το νούμερο «9» να την φοράει αυτός που του αρμόζει και όχι ο Τοτσέ, θέλω έναν παίκτη να χώνει μπινελίκια στους συμπαίκτες του, θέλω ξανά τον Σισέ της Ρώμης, θέλω ξανά τον Σισέ του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, θέλω ξανά τον Σισέ όπως τον αγάπησα, θέλω ξανά να ακούσω το όνομά του από την κερκίδα! Και φυσικά θέλω ξανά τον Σισέ για να γίνεται η μισή ευκαιρία γκολ. Η ζαριά που παίζει η διοίκηση του Τριφυλλιού είναι μεγάλη και θέλει ρίσκο. Μακάρι να έρθουν… εξάρες!

Αδάμ Τσίκουρας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]