H Κρήτη αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο, ένα δικό της παιδί από την ρίζα του Ψηλορείτη. Τον Γιώργο Ξυλούρη. Τον φίλο μας. Τον συνεργάτη μας και παραγωγό του Κόκκινου στην Αθήνα που έφυγε από τη ζωή. Έναν βαθύ γνώστη της παραδοσιακής  μουσικής που γεννήθηκε με τη μουσική γύρω του. Που τον νανούριζε και τον μεγάλωσε η φωνή και η λύρα του πατέρα του, του Ψαρονίκου.

Κρητικοί μουσικοί, στιχουργοί, μαντιναδολόγοι, παιδικοί φίλοι και άνθρωποι που έζησαν από κοντά το πάθος του Γιώργου Ξυλούρη για την Κρήτη και τη μουσική θα περάσουν από το studio του Κόκκινου Κρήτης 88,4  το Σάββατο και την Κυριακή από τις 16:00-18:00, την ώρα της εκπομπής του Γιώργου στο Κόκκινο της Αθήνας, στους 105,5  και σε πανελλήνιο ραδιοφωνικό δίκτυο στα Κόκκινα της χώρας θα αποχαιρετήσουν έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Με έναν τρόπο που μόνο η Κρήτη ξέρει…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]