Το καλοκαίρι αντικειμενικά είναι μία δύσκολη εποχή. Πολλοί πειρασμοί, πολλοί λόγοι για να μην κάτσει κάποιος μπροστά από μία οθόνη με σκοπό να καταγράψει την επικαιρότητα και στην περίπτωση τoυ 3pointmagazine.gr να το πάει λίγο παραπέρα και να την κρίνει.

Aπό την άλλη μεριά, όπως σας είχα αναφέρει και στην πρώτη μας γνωριμία, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία γωνίτσα για τους λάτρεις του ΝΒΑ και να μαθαίνετε πρώτοι σε αυτή τη σελίδα τα όσα συμβαίνουν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Επομένως θα είμαστε από εδώ και στο έξης και μετά από ένα μικρό, αλλά απαραίτητο διάλειμμα σε συχνή σταθερή επαφή.

Όπως φυσικά καταλαβαίνετε η απόσταση των τριών εβδομάδων από την τελευταία μας πληροφόρηση αποτελεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση αρκετών διαπραγματεύσεων. Αυτή όμως, που συγκεντρώνει και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε όλους τους προβολείς τη δημοσιότητας, βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες, παραμένει παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι πάντως κατάφεραν να βρουν προπονητή (Ζακ Βον, πρώην ασίσταντ στους Σπερς). Κατά τα άλλα τι έχουμε;

*Ο περισσότερο γνωστός για το μούσι του, παρά για τις επιδόσεις του (όχι ότι είναι κακές πάντως), Τζέιμς Χάρντεν σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τους Οκλαχόμα του χρόνου, θέλει να μεταπηδήσει στους Σανς. Ο λόγος;  Το ότι η σκούφια του κρατάει από εκεί. «Η μητέρα μου μένει ακόμα στο Φοίνιξ», δήλωσε χαρακτηριστικά, αλλά προκειμένου να μηδημιουργηθούν παρεξηγήσεις, φρόντισε να υπογραμμίσει πως το μυαλό του, είναι μόνο στους Θάντερ.

*Ιδιαίτερα… εκλεκτικός παρουσιάζεται ο Κάρλος Ντελφίνο. Οι Χιούστον του κατέθεσαν μία καλή, τηρουμένων των αναλογιών πρόταση, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να ψήνεται και η αλήθεια είναι πως δεν δείχνει να βιάζεται. Δεν αποκλείεται λοιπόν,  να τον δούμε πάλι από τα μέρη μας…

*Διαψεύδει τη συμφωνία με τους Κλίπερς ο Ρόνι Τουριάφ. Μάλλον ο κόσμος τους μπορεί να νιώθει λίγο καλύτερα, αν και οι πληροφορίες μιλούν για τελειωμένη υπόθεση…

*Δεν πέρασε απαρατήρητη η μεταγραφή ενός πρώην παίκτη του Πανιώνιου στη Καρσίγιακα. Ο λόγος για τον Τζον Ντίμπλερ, που κατά την κολεγιακή του θητεία, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στο καλό του σουτ, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να παίξει στο ΝΒΑ εξαιτίας της ευδιάκριτης αστάθειας του στους υπόλοιπους τομείς. Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που κάνουν λόγο ότι αν ο 24άχρονος γκαρντ κάνει μία νέα καλή σεζόν, θα παίξει και πάλι στην πατρίδα του. Τα δικαιώματα του ανήκουν στους Πρότλαντ Μπλέιζερς, οι οποίοι τον έχουν από κοντά…

*Με επτά ομάδες μιλά, ο μάνατζερ του Τόλιβερ, σύμφωνα με τα όσα λέει από δω και από κει. Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική και δεν αποτελεί παρά ένα από τα κλασσικά παιχνίδια των εκπροσώπων σε περιπτώσεις όπως αυτής του πρώην παίκτη των Μινεσότα. Αργά ή γρήγορα πάντως θα τη βρει την άκρη. Ίσως παρόλα αυτά χρειαστεί, να περιμένει μέχρι να παίρνουν τα ρόστερ των ομάδων τελική μορφή.

H.W.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]