11.00: Η μέρα ξεκινάει με ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας σε ολόκληρο το κέντρο  με σκοπό να εντοπιστούν οι συνεργοί στις ληστείες ή τις επιθέσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα των δυο ετών ο Νίκος Μαζιώτης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα σε μία προσπάθεια να βρεθεί το κρησφύγετο του συλληφθέντα.

μαζιω

13.00: Τα 60α της γενέθλια γιορτάζει η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, τα οποία τη βρίσκουν σε μία Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Το δώρο της είναι μία μπλούζα της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Γερμανίας, με τις υπογραφές όλων των ηγετών της ΕΕ , το οποίο της προσφέρει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα Γερμανό δημοσιογράφο να της εύχεται χρόνια πολλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

14.00 H εθνική ομάδα της Ελλάδας φαίνεται ριγμένη κατά μία θέση στην κατάταξη της Fifa μετά το Μουντιάλ. Η εθνική  είναι πλέον στην 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ενώ στην κορυφή βρίσκεται η εθνική ομάδα της Γερμανίας.

15.00 Τα καλά νέα της ημέρας θέλουν την ελληνική παιδική χορωδία ” Rosarte” να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες χορωδιών που έγιναν φέτος στη Ρίγα της Λετονίας.

Απολαύστε ένα δείγμα από μία παλιότερη συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής.

18.30: Ένα πολιτικό αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών κατέπεσε στην ανατολική Ουκρανία. Τα αίτια φαίνεται να είναι ακόμη υπό εξέταση, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κατάρριψης του αεροσκάφους,  το οποίο πετούσε πάνω από μια περιοχή που όπου οι ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις μάχονται τους φιλορώσους αυτονομιστές. Στο Boeing επέβαιναν 285 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος, από τους οποίους κανένας δεν κατάφερε να επιζήσει. Η πτήση που κατέπεσε στην Ουκρανία εκτελούσε δρομολόγιο από το Άμστερνταμ προς την Κουάλα Λουμπούρ.

boing

18.30: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των συνεχιζόμενων ισραηλινών βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας, θα λάβει μέρος σήμερα στις 18.30 σήμερα έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα.

gaza2

19.00: Η UEFA αποφάσισε την απαγόρευση των αγώνων στo Ισραήλ μέχρι να υπάρξει εκεχειρία. Οι ισραηλινές ομάδες α που συμμετέχουν σε προκριματικούς ευρωπαϊκούς αγώνες, θα πρέπει να δηλώσουν άλλα γήπεδα εκτός χώρας, προκειμένου να επιτραπεί η διεξαγωγή τους.

20.00:  Στο κόκκινο έπεσαν οι δείκτες στη Wall Street περί τα μέσα της συνεδρίασης, μετά την ανακοίνωση της συντριβής του αεροσκάφους στην Ουκρανία, καθώς οι επενδυτές φοβούνται μία κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή και τις επιπτώσεις που θα έχει στην παγκόσμια οικονομία.

23.00: Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη επιχείρηση για τον εντοπισμό γιαφκών και συνεργών του Μαζιώτη με την έρευνα να στρέφεται πρωτίστως στην Πόλα Ρούπα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε προσαγωγές σε τέσσερις περιοχές της Αττικής.

Ο εισαγγελέας απαγγέλλει στον Νίκο Μαζιώτη αλλά και σε βάρος των αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών του κατηγορίες για πέντε κακουργήματα και σειρά πλημμελημάτων .

23.45: Οι τελευταίες εξελίξεις για το Boeing των Μαλαισιανών Αερογγραμμών

Το ουκρανικό Υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από πύραυλο τύπου Buk τον οποίο εκτόξευσαν οι φιλορώσοι αυτονομιστές στα ανατολικά της χώρας. Οι αρχές της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, πάνω από την οποία πετούσε το αεροσκάφος, δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν ότι το αεροσκάφος κατερρίφθη από πύραυλο αλλά δεν μπορούν μέχρι στιγμής να διασαφηνίσουν την προέλευσή του.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, ζήτησε έκτακτη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]