ΦΩΤΕΙΝΗ   ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

“ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ”

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9μ.μ

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Μαζί της στη σκηνή το βράδυ αυτό οι:  

Eυγένιος Δερμιτάσογλου – Παντελής Θαλασσινός – Λιζέτα Καλημέρη Μίνως Μάτσας – Μανώλης Μητσιάς – Γιώτα Νέγκα

Μίλτος Πασχαλίδης– Σταύρος Σιόλας

 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στην πρώτη μεγάλη εξωστρεφή συναυλία της και με συντροφιά αγαπημένους φίλους  καλλιτέχνες και την εξαμελή ορχήστρα της  θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει.

Τραγούδια που άκουγε από μικρή και δοκίμαζε αργότερα στις παρέες και στους μικρούς χώρους που σχεδόν τραγουδούσε ιδιωτικά, αλλά και τραγούδια που ερμήνευσε στις δισκογραφικές της δουλειές και που τα τελευταία χρόνια την αποκάλυψαν στο ευρύ κοινό.

velesioti_50x70edited

Με αφετηρία το 2008 και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καζαντζή και την Ελένη Φωτάκη με το τραγούδι “Μέλισσες” και φτάνοντας στο σήμερα και την πολύ πρόσφατη συνεργασία της με τον Μίνω Μάτσα και την Ελένη Φωτάκη και την ολοκληρωμένη δισκογραφική τους έκδοση που ήδη αποτύπωσε δύο μεγάλες επιτυχίες  τη “Στάχτη” και το ομώνυμο του άλμπουμ “Είδα του τρελού τα κλάματα”, η Φωτεινή Βελεσιώτου σχεδιάζει για αυτή τη βραδιά να υπενθυμίσει κάποια τραγούδια από τα οποία ξεκίνησε τη δισκογραφική πορεία της αλλά και να ανατρέξει στα μεγάλα τραγούδια που την διαμόρφωσαν σαν ερμηνεύτρια, τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου  και του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου και άλλων κλασσικών της εποχής, του Δήμου Μούτση, του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και του Νικόλα Άσιμου, του Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων νεώτερων τραγουδοποιών.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας και την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει αναλάβει ο Νίκος Παπαδογιώργος.

Info:
Ώρα έναρξης: 21.00
Οι τιμές εισιτηρίων:
10 ευρώ στην προπώληση
12 ευρώ ταμείο
14 ευρώ καθήμενοι (1000 άτομα)

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
press@athens-technopolis.grwww.technopolis-athens.com

Facebook: www.facebook.com/pages/Τεχνόπολις-Δήμου-Αθηναίων/115300882032
Twitter: twitter.com/Technopolis2015
Instagram: instagram.com/technopolis_athens

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]