Άσχετα με το αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ή όχι ο Κώστας Μήτρογλου συμφώνησε να πάει στη Φούλαμ. Εσύ στη θέση του θα έφευγες;

Θα έφευγες. Γιατί σίγουρα τα λεφτά είναι πολλά. Είτε 2 εκατομμύρια το χρόνο είτε 2,5.

Θα έφευγες. Γιατί άλλο Superleague και άλλο Premier League. Πώς να το κάνουμε;

 

Θα έφευγες. Γιατί η Φούλαμ είναι ένα “σκαλοπάτι” για πιθανή μελλοντική μεταγραφή σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας.

Θα έφευγες. Γιατί όλοι μαζί οι επιθετικοί της Φούλαμ έχουν πετύχει έξι γκολ σε 23 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και κατά πάσα πιθανότητα θα ήσουν βασικός.

Θα έφευγες. Γιατί σίγουρα θα δουλέψεις περισσότερο και θα εξελιχθείς όσο το δυνατόν καλύτερα ως ποδοσφαιριστής.

Θα έμενες. Γιατί έχεις σίγουρα όλα τα ματς βασικός μέχρι το Μουντιάλ και δεν κινδυνεύεις να βγεις εκτός ρυθμού. Ειδικά μετά από τραυματισμό.

Θα έμενες. Γιατί είναι Γενάρης. Είναι μέση της χρονιάς και ακολουθεί Μουντιάλ. Πιθανόν μετά το Μουντιάλ να ανέβαιναν κι άλλο οι μετοχές σου.

Θα έμενες. Γιατί λατρεύεσαι σαν Θεός και μόλις χρειαστείς κάτι όλοι τρέχουν από πάνω σου. Εκεί θα είσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων (και Γιώργου Καραγκούνη) και θα πρέπει να αποδείξεις πράγματα για να κερδίσεις λεπτά συμμετοχής.

Θα έμενες. Γιατί είναι η Φούλαμ. Δεν είναι η ομάδα που δεν της λες όχι.

Θα έμενες. Γιατί έχεις ακόμα δύο παιχνίδια Champions League να παίξεις, στη φάση των 16 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ποτέ δεν ξέρεις ποια μάτια μπορεί να σε δουν.

Όλα τα “Θα έφευγες” του κόσμου, δεν ισοδυναμούν με το τελευταίο “Θα έμενες”. Θα έμενες για έναν και μοναδικό λόγο. Γιατί η Φούλαμ τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα με ένα παιχνίδι περισσότερο από τις Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ. Δεν αποκλείεται δηλαδή του χρόνου, ο Κώστας Μήτρογλου, μετά από τέτοιες εμφανίσεις στο Champions League και μετά από Μουντιάλ, να αγωνίζεται στην Championship. Εκτός κι αν καταφέρει και βάλει ειδικό όρο αποδέσμευσης σε περίπτωση που η Φούλαμ υποβιβαστεί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]