Σύμφωνα με το news247 οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογριάς και Σουλτάνα Μαριανού, αφού μελέτησαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων κατέληξαν στα συμπεράσματά τους για τα αιτία του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστοπούλου στην οδό Γλάδστωνος στις 21 Σεπτεμβρίου

Το δεκασέλιδο πόρισμα το οποίο θα διαβιβαστεί πλέον στον αρμόδιο ανακριτή αναφέρει πως οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές και δεν εντοπίστηκε σε αυτές καμία ναρκωτική ουσία που μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο του 33χρονου.

Ο Ζακ Κωστόπουλος έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και τον θάνατο του.

Σημειώνεται ότι χθες δημοσίεύτηκαν τα αρνητικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 33χρονου. Από τις τοξικολογικές δεν προκύπτει κάτι που να σχετίζεται με τους λόγους που προκάλεσαν τον θάνατο του 33χρονου, οι ιστολογικές εξετάσεις έχουν ευρήματα, που συνεκτιμώμενα με τις διαπιστώσεις της νεκροτομής (κυρίως τα χτυπήματα που δέχτηκε και άλλα ευρήματα), οδηγούν στη διακρίβωση των αιτών θανάτου.

Πάντως είναι σημαντικά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς βεβαιώνεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν είχε κάνει χρήση οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας στο propaganda.gr, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων και συγκεκριμένα, ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα, ενώ βρέθηκε επίσης πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]