Κάθε Τρίτη
Ο Αντώνης Βάμβουκας στο Lithos pool bar

Filion Suites Resort & Spa

Έναρξη στις 9:00μμ

Αντώνης Βάμβουκας - International Music

O Αντώνης Βάμβουκας ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από το συγκρότημα Νυχτοβάτες στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στην Κρήτη. Το 1995, όντας ακόμα μαθητές κυκλοφόρησαν το “Όνειρο” στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία “Ηχώ”. Μέσα στη δεκαετία του ’90 περισσότεροι από 30 νέοι μουσικοί συνεργάστηκαν με το συγκρότημα σε ζωντανές εμφανίσεις. Μετά το 2000 πειραματίστηκαν με τον ηλεκτρονικό ήχο και με τη διοργάνωση μουσικών και εικαστικών events, ενώ το συγκρότημα υπήρξε φυτώριο για τη δημιουργία εικαστικών και καλλιτεχνικών ομάδων.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με τη μουσική διδασκαλία, ο Αντώνης Βάμβουκας συνεργάστηκε επαγγελματικά με πολλά μουσικά σχήματα στην Κρήτη. Πλέον δραστηριοποιείται και στην Αθήνα.

Το 2010, με βασικό πυρήνα τον Αντώνη Βάμβουκα, οι Νυχτοβάτες αναδιαμορφώθηκαν, δημιουργώντας ένα ολιγομελές, ευέλικτο σχήμα, επιστρέφοντας σε ακουστικό ήχο με βάση τις κιθάρες. Ερμηνεύουν δικά τους τραγούδια και κάνουν επίσης πολλές δικές τους διασκευές από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.
Πολλές απ’ τις εμφανίσεις τους περιλαμβάνουν το «Θέατρο Ερωφίλη» (Φορτέτσα, Ρέθυμνο), το «Θέατρο Πύλης Βηθλεέμ» (Ηράκλειο), τη «Γιορτή Κρητικής Διατροφής» (Δημοτικός Κήπος, Ρέθυμνο), τη μουσική σκηνή «Αλάβαστρον» (Παγκράτι, Αθήνα), AFTER DARK, Χίλιες και 2 νύχτες κ.α. Επίσης, έχουν διακριθεί σε δύο μουσικούς διαγωνισμούς, “Μουσική Άμιλλα 2011” (το CD κυκλοφορεί από την Antelma Music, και περιέχει το κομμάτι του Αντώνη “Μια Σιωπή”) και “Panda Band Contest 2012”.

O Αντώνης Βάμβουκας (Απρίλιος-2013) κυκλοφόρησε το νέο του CD βασισμένο στα τραγούδια δικά του και των Νυχτοβατών. Τo άλμπουμ τιτλοφορείται “Μια Σιωπή”. Η πρώτη παρουσίαση του CD έγινε στις 23/4/2013 στο καφέ Αλάβαστρον (Παγκράτι-Αθήνα). Σύντομα ακολουθούν κι άλλες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Κατά καιρούς δίνει συνεντεύξεις σε σημαντικούς ραδιοφωνικούς της χώρας και της ομογένειας ( ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ κτλ.). Από το χειμώνα του 2014 συνεργάζεται με το Θωμά Φώτη με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το Lithos pool bar προτείνει για κάθε Τρίτη το ατμοσφαιρικό του live. Σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμε πολύ γνωστά κομμάτια και να γίνουμε όλοι μία παρέα. Σας περιμένουμε όλους!

Αντώνης Βάμβουκας

Facebook Page
www.facebook.com/a.vamvoukas

YouTube
www.youtube.com/user/NYXTOVATES

Twitter
twitter.com/nyxtovates

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]