Δύσκολες ώρες περνάει η Νανά Παλαιτσάκη που σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες από το μεσημέρι της Κυριακής έχει μείνει χωρίς κινητό και είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με ένα ξεχασμένο Nokia 3310 που είχε σε ένα μπαούλο, μαζί με τα βινύλια των Led Zeppelin!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Νανά με αυταπάρνηση μετέδωσε το Σάββατο ζωντανά την κηδεία του Παντελή Παντελίδη και επειδή η «κωλοδουλειά» της το επιβάλλει, έβαλε και λίγη σάλτσα παραπάνω.

Έμπλεξε τους Pink Floyd, τη Φράνκα Ράιτ, τον Γκίλμουρ και έναν άσχετο που σε μια φωτογραφία τον παρουσίασε ως Γκίλμουρ. Αυτός δεν ξέρουμε ποιος είναι (προφανώς ο γκόμενος της Φράνκα), αλλά η φωτογραφία που έδειξε στην TV είχε ανέβει στο Instagram 2-3 μέρες πριν από την κηδεία. Και το ζεύγος χαμογελούσε ρε συ, Νανά!

Δηλαδή, εντάξει έχουν καεί από τα ντρόγκια αυτοί οι παλιοροκάδες, αλλά δεν κάνουν και πάρτι στις κηδείες…

Όπως και να `χει, όμως, μετά την κηδεία το βίντεο με το Πινκφλοϊντικό παραλήρημα της Νανάς έγινε viral και η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο μάτι του Κυκλώνα.

Διαδικτυακό bullying, κοροϊδευτικά μηνύματα και όλα τα συναφή είχε το μενού…

Υπήρξαν, όμως και άνθρωποι που στις δύσκολες αυτές στιγμές τη στήριξαν. Σπουδαίες προσωπικότητες της μουσικής στη χώρα μας, όπως ο Παύλος Σιδηρόπουλος, αλλά και καλλιτέχνες παγκοσμίου βεληνεκούς όπως ο Τζον Λένον και ο Τζιμ Μόρισον, δεν ξέχασαν την παλιά τους φίλη, Νανά. Και δεν ήταν μόνο νεκροί. Τη στήριξαν και ζωντανοί, όπως ο Μικ Τζάγκερ, ο Τζέιμς Χέτφιλντ και άλλοι…

Τα μηνύματα συμπαράστασης έπεσαν βροχή, μέχρι που το κακόμοιρο το κινητό της κας. Παλαιτσάκη δεν την πάλεψε άλλο, κράσαρε και πήγε για σέρβις.

Το πρωί της Δευτέρας η «Σαλαμάνδρα» επικοινώνησε με τη Νανά Παλαιτσάκη και μας επιβεβαίωσε πως πράγματι μας μιλάει από το παλιό της Nokia 3310.

Από τη μεριά μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα λιγότερο από το να εκφράσουμε τη στήριξή μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει και να υπογραμμίσουμε πως μόνο και μόνο το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, η μοίρα την έριξε στην εκπομπή του Μένιου του Φουρθιώτη, αρκεί. Έχει ήδη πληρώσει ακριβά η Νανά μας…

Ως μία ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μεγάλη δημοσιογράφο μας και για να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψή της, δημοσιεύουμε μία φωτογραφία, που μας έστειλε ο Μικ Τζάγκερ, ο οποίος επίσης έβλεπε «Έψιλον» το μεσημέρι του Σαββάτου!

jagger

Για να κλείσουν κάποια στόματα…

*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]