Το 3pointmagazine.gr αποκαλύπτει την… ευφυή έμπνευση της κυβέρνησης να στείλει ενισχύσεις στον Έβρο, που δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα!

Είναι γνωστό και αδιαπραγμάτευτο το ότι οι πολιτικοί μας έχουν αναγάγει σε επιστήμη το πώς μπορούν να εμπλακούν σε ένα ή και περισσότερα σκάνδαλα. Αν ρίξει κανείς μία ματιά στο ενεργητικό της εκάστοτε κυβέρνησης, θα διαπιστώσει ότι είναι πραγματικά αξιοζήλευτα πλούσιο. Όπως φαίνεται μάλιστα, τα μέλη τους είναι και ιδιαιτέρως ευρηματικά. Πάντοτε βρίσκουν ένα τρόπο να σε εκπλήξουν…

Αυτή τη φορά λοιπόν, σκαρφίστηκαν κάτι διαφορετικό. Κάτι πρωτότυπο, που συναγωνίζεται μερικές από τις καλύτερες των προσπαθειών τους.

Ως γνωστόν η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το πώς να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους. Εν προκειμένω δυσκολεύεται με τους μετανάστες. Ίσως πάλι και να μη θέλει να βρεθεί μία λύση. Διότι τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζονται ναρκοπέδια, όπως με χαμόγελο προτείνει η Χρυσή Αυγή.

Από την άλλη μεριά, όταν σου λέει η ΕΛ.ΑΣ ότι «εντάξει, ωραία μαζευτήκαμε εδώ πάνω, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνουμε», υπάρχει ένα ζήτημα. Και αυτό για να λυθεί χρειάζεται πρώτα από όλα να παίζεις στο σωστό γήπεδο. Ο Δένδιας μοιάζει μπερδεμένος.

Ασχολείται περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά με οτιδήποτε άλλο. Ίσως έτσι μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι θα στείλει βάρκες για να βοηθήσουν τους συνοριοφύλακες.

Θα αναρωτηθεί κανείς, μα πού είναι το μεμπτό; Μα στο ότι αυτή την περίοδο, όπως οι ίδιοι οι άνθρωποι της αστυνομίας μας μαρτύρησαν, το ποτάμι στον Έβρο είναι ξερό! Και στα μοναδικά σημεία που έχει νερό, είναι χαμηλής στάθμης, που απαιτεί ειδικά πλωτά μέσα και ειδική εκπαίδευση στους αστυνομικούς.

Όταν όμως οι τελευταίοι δεν ξέρουν ούτε τα βασικά, τουλάχιστον αυτό προκύπτει από όσα μας λένε και οι ίδιοι, τότε το να επιπλέεις με αλεξίσφαιρο, όπλο και λοιπά εξαρτήματα πάνω σε κάτι που φέρνει σε… σχεδία είναι ολίγον δύσκολο!

Θα ήταν πάντως καλύτερα σε πρώτη φάση για την τρικομματική –τρομάρα της- κυβέρνηση να ψάξει έναν τρόπο να ηρεμήσει γενικά τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. Όχι μόνο τους βολτάρει στην Βόρεια Ελλάδα και τους αναγκάζει να στριμωχτούν σε κάτι κελιά στη Σχολή των Δόκιμων, αλλά παίζει και με τον πόνο τους. Τις προάλλες γράφαμε ότι ο Σαμαράς παίζει με τη φωτιά και τα νύχια των συνταξιούχων. Έτσι όπως το πάει όμως, όχι μόνο θα έχει χάσει αυτούς που τον στήριξαν στην κάλπη, αλλά και αυτούς που τον φυλάνε στη Βουλή! Και ο Σεπτέμβρης δεν αργεί…

Μαύρος Πιτ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]