Το ανεξάρτητο και αυτοδιαχειριζόμενο περιοδικό 3pointmagazine.gr κλείνει 3 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι το Σάββατο 25 Απριλίου, στα Εξάρχεια στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 13) από τις 19.00.

Τον Μάρτιο του 2012, το blog μίας παρέας νέων δημοσιογράφων “μετακόμισε” στα .gr και μεταμορφώθηκε σε ένα ανεξάρτητο περιοδικό ποικίλης ύλης. Τρία χρόνια μετά, εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες έχουν «ξεφυλλίσει» το περιοδικό, ενώ δεκάδες φίλοι έχουν θελήσει να μοιραστούν κι αυτοί τις απόψεις τους – πολλοί να ενταχθούν στο δυναμικό του.

Στις 25 Απριλίου, ημέρα Σάββατο, θα θυμηθούμε όλα αυτά τα τρία χρόνια, θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με άλλα συνεργατικά και αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα μα πάνω απ’ όλα θα ξεδώσουμε!

Στο χώρο θα βρίσκεται έκθεση βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων ενώ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ “Sacred Stones” από την κινηματογραφική λέσχη «Το Καρπούζι». To ντοκιμαντέρ αφορά την εκμετάλλευση της παλαιστινιακής γης από το Ισραήλ και είναι ανεξάρτητης παραγωγής.

Θα ακολουθήσει πάρτι!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας, με πολύ χορό και γέλιο!

Σάββατο, 25 Απρίλη από τις 19.00

Προβολή Ταινίας: 20.00
Πάρτι: 23.00

Είσοδος ελεύθερη

Το event στο facebook

Facebook: facebook.com/3pointmagazinegr
Twitter: 3pointmagazine.gr (@3pointmagazine)

poster 3point 3 xronia

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]