Hello! Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Γιατί όλες αυτές οι παροιμίες; Μα για την Adele φυσικά, η οποία πίσω από αυτό το κλαψιάρικο προσωπείο της ταλαιπωρημένης από τις σχέσεις της με τους άνδρες γυναίκας, κρύβει μία σατανική επιχειρηματική μέγαιρα. Και φυσικά, αν απλώς κέρδιζε χρήματα από τις επιχειρηματικές της κινήσεις, δεν θα είχαμε λόγο να αντιδράσουμε. Όταν, όμως κάποιος κονομάει σε βάρος της παγκόσμιας υγείας, τότε όχι απλά είναι λογικό να προβούμε σε αποκαλύψεις, αλλά έχουμε και χρέος να το κάνουμε…

Μην σας πω ότι θα `πρεπε να πάρουμε και Πούλιτζερ, αλλά γνωρίζω καλά πως αν δεν είσαι στα κυκλώματα, δύσκολα αναγνωρίζεται το έργο σου. Έστω και χωρίς αντάλλαγμα, όμως, θα τις κάνουμε τις αποκαλύψεις, για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία.

Οι μάσκες έπεσαν λοιπόν. Η Αγγλίδα ιέρεια της μπαλάντας με το αγγελικό (τρόπος του λέγειν) πρόσωπο δεν τραγουδάει καψουροτράγουδα επειδή εκφράζει μία εσωτερική της ανάγκη, αλλά γιατί αυτό που πραγματικά θέλει είναι, ας μας επιτραπεί η έκφραση… «να δηλητηριάσει τον πλανήτη με τον ιό της κατάθλιψης».

Είναι μία τραγουδίστρια – τρομοκράτισσα, με νότες – βόμβες στα θεμέλια της ψυχικής υγείας κάθε ακροατή!

adele1

Έπρεπε να το έχουμε καταλάβει. Δεν μπορεί ένας καλλιτέχνης που κάνει την Μποφίλιου να μοιάζει με «party animal» να μην κρύβει κάποιο ένοχο μυστικό. Κάτι κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη μιζέρια…

Σύμφωνα λοιπόν με ντοκουμέντα τα οποία έφτασαν στα γραφεία της Σαλαμάνδρας, λίγους μόλις μήνες πριν από την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τίτλο «25», η Adele ήρθε σε συμφωνία με μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, η οποία κατασκευάζει αντικαταθλιπτικά χάπια!

Η τραγουδίστρια αγόρασε συγκεκριμένα το 23% των μετοχών της εταιρείας και αμέσως μετά μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια. Το τι μας περιμένει δεν περιγράφεται. Ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση με το τραγούδι “Hello”, το οποίο έπιασε κορυφή στα charts σε χρόνο ρεκόρ και παράλληλα προκάλεσε κατάθλιψη σε χιλιάδες ανυποψίαστα θύματα σε ολάκερη τη Γη.

adele2

Οι φαρμοκοβιομήχανοι τρίβουν τα χέρια τους και μαζί τους και η Adele, η οποία έχει αποφασίσει να μπει για τα καλά στον συγκεκριμένο επιχειρηματικό κλάδο.

Όσο η φωνή της το επιτρέπει θα… μολύνει τον πλανήτη με τραγούδια που οδηγούν μαθηματικά στην κατάθλιψη και παράλληλα θα αναλάβει τον ρόλο της πρέσβειρας καλής θέλησης σε εκδηλώσεις υπέρ των ψυχικών ασθενειών. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, στο πλαίσιο της περιοδείας για το νέο της άλμπουλ θα ταξιδέψει σε πόλεις που έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά κατάθλιψης, τα οποία και θα προσπαθήσει να ανεβάσει.

ΥΓ. Για όποιον/α δεν πιστεύει ή αμφισβητεί τις παραπάνω αποκαλύψεις, απλώς να σημειώσουμε πως στον νέο δίσκο της Adele συναντάμε μεταξύ άλλων ένα τραγούδι με τίτλο «When We Were Young» («Όταν Ήμασταν Νέοι»)! Πουλάκια μου, η Adele είναι 27 χρονών, πώς μπορεί να βγάζει τραγούδι και να νοσταλγεί τα νιάτα της; Ποιον νομίζει πως κοροϊδεύει;

ΥΓ2. Κι αν αυτή που είναι μόλις 27 ετών κάνει φλας μπακ στα νιάτα της, εμείς στα 35 τι πρέπει να κάνουμε; Να ετοιμάζουμε σιγά – σιγά τη διαθήκη μας; Πφφφφ. Κατάθλιψη!

 

Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο  facebook.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]