Σε χρόνο – ρεκόρ και με εντυπωσιακό τρόπο θα πραγματοποιηθεί φέτος η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Αθήνα από τα Ιεροσόλυμα.

Με εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν, το υπερόπλο του Ξανθού Γένους, το Κοσμοσκάφος στα-γύρο έψιλον, θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην Αθήνα το Μεγάλο Σάββατο, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους δεσμούς φιλίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία.

Η συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν στη Μόσχα εξελίχθηκε αναπάντεχα καλά, με τους δύο ηγέτες να ανακαλύπτουν πως υπάρχει εξαιρετική χημεία μεταξύ τους.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως μετά το δείπνο τους, στο οποίο έφαγαν οξύρρυγχο Κασπίας, Τσίπρας και Πούτιν άρχισαν τις βότκες. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν είναι δα και ο Φρανγκ Άντεργουντ… Λύγισε σχετικά γρήγορα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ευθυμία στον Ρώσο Πρόεδρο.

Με το που τελείωσε το πρώτο μπουκάλι ο Πούτιν πήρε την απόφαση να βγάλει επιτέλους από τη ναφθαλίνη ένα από τα Κοσμοσκάφη που διαθέτει η Ρωσική Αρκούδα και να το θέσει στη διάθεση του ελληνικού κράτους, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα χιλιόχρονα του Αγίου Όρους.

Ο κ. Τσίπρας δεν ήταν σε θέση να συνεννοηθεί, λόγω μέθης και ανέλαβαν οι συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν άμεσα με τον Πάνο Καμμένο. Όπως μαθαίνουμε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μόνο που δεν τον έπαιξε από τα χαρμόσυνα νέα! Πέταξε από τη χαρά του και έδωσε αμέσως εντολή για να στηθεί μία μεγάλη φιέστα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

fos

Το πλατό του «Στην Υγειά μας» θα μεταφερθεί στον αεροδιάδρομο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μόλις το Κοσμοσκάφος πατήσει το ελληνικό έδαφος και ξεπροβάλλει το Άγιο Φως, θα ξεκινήσει ένα μεγάλο εκκλησιαστικό γλέντι!
Απ` ό,τι μαθαίνουμε, στα decks της εκδήλωσης θα βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, γνωστός και ως… Jeronymo Groovy.

Ζωντανά θα τραγουδήσουν ο Πέτρος Γαϊτάνος και η Γλυκερία, που ούτως ή άλλως κάθε Πάσχα εμφανίζονται στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Όσοι μείνετε Αθήνα, μη χάσετε αυτή τη φιέστα. Καλό Πάσχα σε όλους!

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε πλέον και στο facebook.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]