10.00 Η μέρα ξεκίνησε με διάχυτη τη λύπη για την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη…πόσα ακόμη να αντέξει αυτός ο λαός!!! Πενθώ….. Καλημέρες 😛 – giouli @giouli03

Κάποιοι κατηγορούν τον εαυτό τους…

fragilealex

…ενώ κάποιοι δεν λυπούνται και τόσο. Διακρίνω κάποια ειρωνεία;

Παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει εντός των ημερών τον νέο παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Mega – Alex Woo @‏axlg

10.10 O Λουίς Φαν Χάαλ, έκανε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

11.00 Από το πρωί, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση «Θησέας» της Αστυνομίας κατά των πλανόδιων μικροπωλητών.

11.20 Παράλληλα, οι ανησυχίες για τον Σήφη τον κροκόδειλο καλά κρατούν…

Πάντως παιδιά κοιτάξτε να πιάσετε τον κροκόδειλο σύντομα γιατί με τα χημικά που έχουν ρίξει στην Κρήτη, δεν βλέπω να το γλιτώνουμε το Godzilla…#ταινίες_βγαλμένες_από_τη_ζωή Αναστασία Καρύδη (FB)

11.45 Ο Σάμι Κεντίρα θα αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η φανέλα με το “6” απουσιάζει από την μπουτίκ της ομάδας της Μαδρίτης. Πιθανότατα για χάρη της Άρσεναλ.

khedira

12.00 Ο Μπρούνο Μάρτινς Ίντι θα είναι παίχτης της Πόρτο, αφού η Φέγενορντ αποδέχτηκε την προσφορά της  Πόρτο (7,7 εκατομμύρια ευρώ).

indi

 

12.45 Ο πρώην προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, φέρεται ως ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους. Φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας ο Κόντε.

13.30 Μέσα στο μεσημέρι, το φθινοπωρινό καλοκαιρινό κλίμα εκπτωτικής επέλασης διεκόπη απότομα. Ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομία και τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη έλαβε χώρα στη συμβολή Ερμού και Αθηνάς. Και το τουίτερ πήρε φωτιά…

Ο Μαζιώτης τόσο καιρό εξαφανισμένος…εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μόλις άρχισαν οι εκπτώσεις. Fashion victim. – Δραχμαντινετζάντ ‏@giopso

“Νίκος Μαζιώτης προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο”. Τι ρομαντικός! Ήθελε να παρει δαχτυλίδι για να κανει πρόταση στην Ρούπα – Βαγγεληηηηηηηη!! ‏@eVaN_GiAn

Ρε παιδιά είναι και τουριστική σεζον ρε παιδια……. – Στραφταλίδα ‏@petroulasep

Τελικώς,ο Μαζιώτης συνελήφθη και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ενώ ένας αστυνομικός κι ένας πολίτης τραυματίστηκαν ελαφρά.

Συνέλαβαν τον Μαζιώτη στην Ερμού. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Δεν έχω χειρότερο απ’ το να μη σ’ αφήνουν να ψωνίσεις στις εκπτώσεις. – Ειμαρμένη ‏@TOUAREG_D

14.25 Ο Φιλίπε Λουίς της Ατλέτικο θα είναι παίχτης της Τσέλσι, καθώς οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 20 εκατομμύρια ευρώ και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση.

filipe

 

15.00 Ο Ντεμπά Μπα θα αγωνίζεται στην Μπεσίκτας από την επόμενη σεζόν, καθώς παραχωρήθηκε από την Τσέλσι.

demba

 

15.50 Ο Μαξ Αλέγκρι είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους για τα επόμενα 2 χρόνια.

allegri

 

18.00 Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, η Μάντστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε με την Γιουβέντους για τον Αρτούρο Βιντάλ στα 44 εκατομμύρια ευρώ.

21.00 Tο βίντεο της καταδίωξης του Μαζιώτη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]