ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟ Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, ώρα 20:00 (Παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης) Δυο χρόνια πριν, στις 20 Μαρτίου 2014, ο ποιητής Γιάννης Κοντός γιόρτασε με ομοτέχνους του την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στο Θέατρο ΣΗΜΕΙΟ, σε μια βραδιά με τίτλο «Το επόμενο βιβλίο τους…» Τώρα το Θέατρο Σημείο τιμά τη μνήμη του διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης.

MYSTIKA_TOPIA__HMERA_POIHSHS_2016__sto_theatro_SHMEIO

– 12 Νέοι Ποιητές διαβάζουν οι ίδιοι αποσπάσματα από τις πρόσφατες ποιητικές συλλογές τους: Άννα Γρίβα Νίκος Ερηνάκης Χάρης Ιωσήφ Ανδρέας Κεντζός Μαρία Κουλούρη Αλέξιος Μάινας Ειρήνη Μαργαρίτη Ζαφείρης Νικήτας Φάνης Παπαγεωργίου Δημήτρης Πέτρου Κυριάκος Συφιλτζόγλου Θωμάς Τσαλαπάτης Συντονισμός: Αλέξιος Μάινας – Οι συνεργαζόμενοι με το Θέατρο Σημείο την τρέχουσα θεατρική σεζόν ηθοποιοί και σκηνοθέτες: Γρηγόρης Καραντινάκης, Μάνος Καρατζογιάννης, Νάνα Παπαδάκη, Ένκε Φεζολλάρι, απαγγέλλουν ποιήματα από το σύνολο του έργου του τιμώμενου ποιητή. – Τέλος, ο Γιώργος Μαρκόπουλος και ο Θανάσης Νιάρχος μιλούν για τον αγαπημένο τους φίλο και ομότεχνο Γιάννη Κοντό. -Ελεύθερη είσοδος- Σκηνοθετική επιμέλεια: Μάνος Καρατζογιάννης Υπεύθυνη εκδήλωσης: Ιωάννα Μακρή Θέατρο ΣΗΜΕΙΟ, τηλ. 210-9229579 Χαριλάου Τρικούπη 4, πίσω από την Πάντειο

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]