Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου ενάντια στη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ κατέβηκε τρεις και κούκος τελικά. Πέρα αυτού στο συλλαλητήριο είδαμε ξεκάθαρα το ποιόν των Μακεδονομάχων και των δήθεν πατριωτών.

Εδώ σε βίντεο του  Associated Press φαίνεται ξεκάθαρα διαδηλωτής να κάνει το ναζιστικό χαιρετισμό την ώρα που τραγουδούσαν μάλιστα τον εθνικό ύμνο (sic)! Ένας άλλος διαδηλωτής και μάλλον «σοβαρότερος» ναζιστής του κατεβάζει το χέρι γιατί τους βλέπουνε.

Καμία έκπληξη λοιπόν που οι πατριώτες του Σαββάτου αποδείχθηκαν ναζιστές και με τη βούλα. Σε αυτούς που θα μιλήσουν για μεμονωμένο περιστατικό ιδού και άλλος διαδηλωτής λίγο πιο κάτω…

Για αυτούς που θα μιλήσουν για πατριώτες να τους θυμίσουμε ότι το ’40 αυτούς τους λέγαμε ταγματασφαλίτες και δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το η Ελλάδα να είναι Χιτλερική -πόσο μάλλον η Μακεδονία- ενώ σκότωσαν εκατοντάδες πραγματικούς πατριώτες που αντιστάθηκαν στην υποδούλωση της πατρίδας τους.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]