ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ –ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ

 

«ΤΑ  ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ»

Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Νότη Μαυρουδή

Σάββατο 4 Απριλίου 2015,   ώρα: 21.30

 

Ένας ύμνος σε τραγούδια των τεσσάρων σπουδαίων δημιουργών που «κρύβονται», χάνονται, ξεχνιούνται και σκεπάζονται από την σκόνη του χρόνου και την «εμπορικότητα» των ΜΜΕ.

Ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης, Νότης Μαυρουδής και η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Αναστασία Μουτσάτσου τιμούν με αυτό τον τρόπο το έργο των μεγάλων μας  δημιουργών, που σφράγισαν την μουσική μας ιστορία και ταυτίστηκαν με τον όρο «ελληνικότητα».

Η παράσταση βασίζεται, εκτός από τη φωνή της Αναστασίας Μουτσάτσου, στην πολυφωνία και στα ηχοχρώματα της κλασσικής κιθάρας με ερμηνευτές τον Νότη Μαυρουδή και τον Γιώργο Τοσικιάν, καθώς και στον ήχο του μαντολίνου και των πλήκτρων της Μαρίνας Τσοκάνη.

Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό

Κρατήσεις: 210 86 73 655 & 694 49 45 710

Αλεξάνδρεια
Πολυχώρος Τέχνης

Σπάρτης 14
Πλατεία Αμερικής
Τηλ:210-8673655

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ-ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ φώτο μικρή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]