Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο youtube το trailer της ταινίας «A Merry Friggin’ Christmas» στη οποία πρωταγωνιστεί ο πρόσφατα εκλιπών Robin Williams. Ο Williams έβαλε τέλος στην ζωή του μια μέρα του Αυγούστου, ύστερα από χρόνια μάχης με την κατάθλιψη και τις ουσίες. Η ταινία θα βγει κοντά στα Χριστούγεννα και τότε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον μεγάλο αυτό ηθοποιό στο τελευταίο ρόλο της ζωή του και της μακράς κινηματογραφικής του πορείας.

Ο Robin Williams δεν είναι ο μόνος που έφυγε από την ζωή ξαφνικά πριν προλάβει να δει την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί να παίζεται στους κινηματογράφους. Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί από την Marilyn Monroe ως τον Bruce Lee και τον Heath Ledger πέθαναν άδοξα και ξαφνικά πριν οι τελευταίες κινηματογραφικές τους δουλειές κυκλοφορήσουν. Κάτι βέβαια που δεν χάλασε καθόλου μα καθόλου τις εταιρείες παραγωγής που είδαν τις πωλήσεις των εισιτηρίων να εκτοξεύονται ανεξάρτητα άμα τελικά η ταινία ήταν καλή ή όχι. Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε να δει την τελευταία παράσταση της Monroe ή του Williams;

Το 3pointmagazine θυμάται αγαπημένους και γνωστούς ηθοποιούς που ο θάνατος τους πρόλαβε πριν δουν την τελευταία τους ταινία στους κινηματογράφους.

Whitney Houston

whitney-houston-P17

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 ανακοινώνεται ξαφνικά πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Whitney Houston βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της. Ήταν μόλις 48 ετών αλλά ο εθισμός της στα ναρκωτικά, ήδη από τις αρχές του ’90 όχι μόνο κατέστρεψε την καριέρα της και την προσωπική της ζωή αλλά τελικά στοίχησε και την ζωή της. Λίγο πριν πεθάνει είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας Sparkle στην οποία πρωταγωνιστούσε και η οποία κυκλοφόρησε μήνες μετά τον θάνατό της.

Jill Clayburgh

jill__1345134173_3397-001
Η Αμερικανή ηθοποιός Jill Clayburgh πέθανε ένα μήνα πριν παιχτεί στους κινηματογράφους η ταινία «Love and other Drugs» στην οποία έπαιζε μαζί με τον Jake Gyllenhaal και την Anne Hathaway και ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει το «Bridesmaid». Η ίδια έπασχε από χρόνια λευχαιμία για περισσότερο από 20 χρόνια, ασθένεια η οποία την νίκησε τον Νοέμβριο του 2010.

Brittany Murphy

Brittany-in-Sin-City-brittany-murphy-12235456-853-480

Ούτε μια ούτε δυο αλλά τρεις ταινίες δεν πρόλαβε να δει η Brittany Myrphy που μόλις στα 32 της χρόνια πέθανε από πνευμονία σε συνδυασμό με υπερβολική δόση ναρκωτικών, τον Δεκέμβριο του 2009. Ο θάνατός της είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς ήταν αρκετά γνωστή από τις επιτυχημένες ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει όπως το Clueless,” το “Girl, Interrupted” και και το “8 Mile”. Οι ταινίες ήταν το «Abandoned», το «Deadline» και το «Something Wicked» το οποίο κυκλοφόρησε 5 χρόνια μετά από τον θάνατό της καθώς τα γυρίσματα δεν είχα ολοκληρωθεί όταν η ίδια έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Heath Ledger

Heath Ledger Clenching Fists


O ρόλος του στην ταινία «The Dark Knight» συζητήθηκε όσο κανένας όχι μόνο γιατί ενσάρκωσε ίσως καλύτερα από τον καθένα τον ασταθή και κακό χαρακτήρα του Joker, αλλά γιατί ήταν και ο τελευταίος πρωταγωνιστικός ρόλος της ζωής του. Εφτά μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ο Ledger βρίσκεται νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου το οποίο διέμενε από υπερβολική δόση φαρμάκων. Ήταν 22 Ιανουαρίου του 2008 και ο ηθοποιός γύριζε και μια άλλη ταινία με τίτλο «The Imaginarium of Doctor Parnassus» η οποία κατάφερε να ολοκληρωθεί χάρις την συμβολή των Johnny Depp, Jude Law και Colin Farrell οι οποίοι έπαιξαν στην ταινία προς τιμήν του Ledger.

Bruce Lee

bruce lee

Η τελευταία του ταινία στην οποία και πρωταγωνιστούσε είχε τίτλο «Enter the Dragon». Ο Lee πέθανε δυο μήνες πριν η ταινία κυκλοφορήσει εξαιτίας ενός οιδήματος στον εγκέφαλο, μόλις στα 32 του χρόνια.

Marilyn Monroe

marilyn_monroe-wide

Για τον θάνατο αυτής της μεγάλης σταρ πολλά έχουν ειπωθεί. Μια λεπτομέρεια για την οποία κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ήταν ότι η Monroe είχε αρχίσει τα γυρίσματα της ταινία «Something’s Got to Give» όταν πέθανε το 1962. Η ταινία δεν βγήκε ποτέ στους κινηματογράφους, άλλαξε καστ και κυκλοφόρησε ένα χρόνια αργότερα με άλλο τίτλο «Move Over, Darling». Καμιά άλλωστε δεν μπορούσε να αντικαταστήσει την Marilyn Monroe.

Gary Cooper

Portrait Of Gary Cooper
Ένας θρύλος του κινηματογράφου, ο Gary Cooper πέθανε το 1977 από καρκίνο, προτού προλάβει να δει τον εαυτό σου στον τελευταίο ρόλο της καριέρας του στην Βρετανική ταινία μυστηρίου «The Naked Edge».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]