Παρασκευή 14 Οκτώβρη
Doors Open: 21:00 / Live Starts: 21:30
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
2108824383, 6983600510
Damage: 5 €

Οι Spinball είναι μια αθηναϊκή alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’ s Fable”, από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλπουμ με τίτλο “Shadows” σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ροκ, με αρκετή αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock.

Οι Misty 9 είναι αποτέλεσμα της συνεύρεσης του Παναγιώτη Σπυρόπουλου (κιθαρίστας των τσοπάνα rave) και της Νίκης Γρανά (πιανίστρια-ηθοποιός). Το πρώτο EP τους με τίτλο “Unite”, ένα mini-CD το οποίο φλερτάρει με το ατμοσφαιρικό, alternative rock αλλά και το trip-hop συνδυάζοντας ηλεκτρικά και νοσταλγικά μοτίβα. Το project των Misty 9 δεν έχει φραγμούς όσον αφορά στα λεγόμενα στυλ μουσικής αλλά είναι πολυδιάστατο , “προϊόν της ανάγκης και των δύο για το γνωστό ταξίδι μέσα από τη μουσική σε όλο της το φάσμα. Μελωδίες που φλερτάρουν στο trip-hop αλλά και progressive ήχοι , στίχοι εσωτερικής αναζήτησης σε συνδυασμό με ηλεκτρικά , νοσταλγικά , dub μοτίβα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του ήχου τους.

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]