Μην προσπαθήσετε να βρείτε διαφορές. Μπορούμε πολύ εύκολα να βρούμε τις γελοίες ομοιότητες: ίδιο στήσιμο και ίδιος φωτισμός, ίδια κουστουμια, ίδιο μάτι αυτό το αλλήθωρο της αποφασιστικότητας που εξατμίζεται κατά την εκλογή γιατί απλά ήταν ο υπερβολικός φωτισμός.

Απαραίτητη μια πόζα στο γραφείο για να φαίνεται πόσο δουλεύουν γράφοντας τις προεκλογικές τους υποσχέσεις στα παλιά τους τα παπούτσια. Έπειτα οι κλασικές ατάκες μαζί θα πάμε μπροστά, μαζί θα τα ξεπεράσουμε, κάνουμε πράξεις και ότι άλλη μελούρα. Και στο τέλος η μεγάλη ατάκα. “Πάμε με τον Γεωργάκη”, “Ξεκινάμε με τον Αντωνάκη”, η ομοιότητα γελοία αλλά η ατάκα τους αληθινή και Πάμε και Ξεκινάμε αλλά για το που δεν μας το λένε… είναι γνωστό.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]