Το 2014 γιορτάζει για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Σερίφου, προσφέροντας στους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους επισκέπτες ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, γεμάτο εικόνες, νότες, κέφι και χαμόγελο.

Η δεύτερη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού αφιερώνεται στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Σερίφου, την Τρίτη 29 Ιουλίου, στις 21.15 μμ.

Το πρόγραμμα για το 2014 θα γεμίσει το αμφιθέατρο στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει και πάλι στους δρόμους τον πλέον αγαπητό καλλιτέχνη των συναυλιών, τα τελευταία σαράντα χρόνια! Με την μπάντα του και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδιά του, νάτος, λοιπόν, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και στη Σέριφο, για να μας δηλώσει ότι νιώθει “Πάντα εδώ…”, όπως  είναι και ο τίτλος της περιοδείας του. Με τη φωνή του, που ηχεί μοναδικά τρυφερή ή ανατριχιαστικά εκρηκτική, με τη γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία, στήνει συναυλίες που ‘στάζουν ιδρώτα’ κι έχουν απρόβλεπτο χαρακτήρα, καθώς μεταλαμπαδεύει στους θεατές, συγκίνηση και δυναμισμό, με τον  αιχμηρό λόγο των τραγουδιών του, είτε αυτός είναι κοινωνικός είτε ερωτικός. Και, ασφαλώς, ο παντοτινός Βασίλης ‘κουβαλά’ την κληρονομιά των συνεργασιών του με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Θεοδωράκης, ο Λοΐζος, ο Μικρούτσικος, ο Άσιμος κι έχει τραγουδήσει Λειβαδίτη, Καββαδία, Καρυωτάκη, Αλκαίο και σπουδαίους στιχουργούς.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: κιθάρα, τραγούδι
Αντρέας Αποστόλου: πιάνο / ενορχήστρωση
Μαίρη Μπρόζη: βιολί / τραγούδι
Αλέκος Μπίτος: επιμέλεια ήχου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
‘Πάντα εδώ…’
29/7/2014
Θέατρο Κάτω Χώρας, Σέριφος
Ώρα έναρξης: 21.15
Τιμή εισιτηρίου συναυλιών: 10 €,
Φοιτητικό, παιδικό, πολυτέκνων: 7€.

Σας περιμένουμε και φέτος να γνωρίσουμε
και να στηρίξουμε την ομορφιά της Σερίφου!

Πληροφορίες:
Μαρία Σούμπερτ / Cloud 7
6938255522
Email : schubertmaria@outlook.com

Στράτος Μαστοράκης
Άνω χώρα Σερίφου,
84005 Σέριφος, Κυκλάδες
Email : serifosfestival@gmail.com
https://www.facebook.com/SerifosFestival
Τηλ. 6970650811 / 2108628187 / 2281052566
LINOS.PRO

Προπώληση εισιτηρίων / Purchase tickets:
•        καφέ «Άνεμος» (Λιβάδι) / Café Anemos (Livadi) – tickets available during café opening hours

•        πρακτορείο “Serifos Tours” (Λιβάδι) / Travel Agency “Serifos Tours”  (Livadi) – tickets available during agency opening hours

•        καφέ «στου Στράτου» (Χώρα) / Café Stou Stratou (Chora) – tickets available during café opening hours

•        στην είσοδο του θεάτρου (μια ώρα πριν την παράσταση) / At Serifos Theater one hour before the concert

•        www.viva.gr

•        στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.serifosfestival.gr / At Serifos Festival official website: www.serifosfestival.gr

Τιμή εισιτηρίου συναυλιών / Concerts ticket price: 10 €,
θεατρικών παραστάσεων, φοιτητικό, παιδικό, πολυτέκνων / Theatrical plays, students, child and large family tickets: 7€.
Είσοδος ελεύθερη για το φεστιβάλ σουραυλιού / Free entrance for the Souravli Festival.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]