Γιώργης Χριστοδούλου   

“Καντάδα”

μαζί του ο Παναγιώτης Αθάνατος στην κιθάρα

 Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός που τα τελευταία χρόνια διαγράφει με επιτυχία μια ξεχωριστή πορεία στην ισπανική μουσική σκηνή, παρουσιάζει για πρώτη φορά μαζί με τον ταλαντούχο jazz κιθαρίστα Παναγιώτη Αθάνατο, ένα πρόγραμμα βασισμένο σε δικά του τραγούδια αλλά και κλασικές μελωδίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής.

giorgis

Μια συναυλία σαν τρυφερή καντάδα άλλων εποχών, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του τραγουδοποιού, τις διασκευές που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, παλιές αθηναϊκές αλλά και γαλλικές – ισπανικές μελωδίες, να συνθέτουν την παράσταση που συγκινεί με τις ευαίσθητες ερμηνείες του Γιώργη και τη δεξιοτεχνία του Παναγιώτη στην κιθάρα.

Αττίκ, Μάνος Χατζιδάκις, Cole Porter, τραγούδια από τον κινηματογράφο, tango και βαλς αλλά και βραζιλιάνικη μποσανόβα, όλα μπερδεύονται γλυκά σ’ ένα πρόγραμμα μιάμισης ώρας.

Η καντάδα έκανε πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι στο Κάστρο της Αντιπάρου ενώ στις αρχές Σεπτέμβρη θα περιοδεύσει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟ “ΠΑΛΙΟ ΛΙΤΡΙΒΙ” / ΠΟΡΟΣ

Ώρα έναρξης: 21:30

Δείτε και ακούστε τον Γιώργη σε αποσπάσματα από την τελευταία του δουλειά:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]