Με αφορμή ερώτηση που του έγινε για μελλοντική επανένωση με τον πρώην συνεργάτη του Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Μαυρίδης εξέφρασε και το σκεπτικό του για το Survivor.

“Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το Survivor, δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ”, είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά”.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει ξανά για τις αρνητικές προεκτάσεις της προβολής του Survivorμε συνέντευξή τους στο περιοδικό People.

Σίγουρα ο Γ. Μαυρίδης είναι από τους λίγους ανθρώπους της τηλεόρασης που εκφράζουν προοδευτικές ιδέες. Στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί και για τη σημασία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες.

Γιώργος Μαυρίδης: Είμαι εγγονός τουρκόσπορου πρόσφυγα – Οι παππούδες μου άλλαξαν επίθετα για να μην τους φτύνουν στο δρόμο

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]