Το 2014 γιορτάζει για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Σερίφου, προσφέροντας στους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους επισκέπτες ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, γεμάτο εικόνες, νότες, κέφι και χαμόγελο.  

Το πρόγραμμα για το 2014 θα γεμίσει το αμφιθέατρο στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο.
afisa
                               
Ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής με διαχρονικές και ιδιαίτερες εμπνεύσεις, ο Νίκος Ξυδάκης, ανοίγει το Φεστιβάλ Σερίφου 2014. Η μουσική του, καθώς έχει ζήσει τα παιδικά του χρόνια στο Κάιρο, φέρει την ευωδιά της ατμόσφαιρας της Ανατολής, αλλά και στοιχεία της Δύσης. Με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, ο Ξυδάκης θα μας ταξιδέψει με τις μελωδίες του, ξεκινώντας από την «Αρχή των Τραγουδιών», όπως ήταν ο τίτλος μίας από τις επιτυχίες του. Ξεκίνημα δυναμικό και, συνάμα, τρυφερό, για να ξεδιπλώσει, στη συνέχεια, μία αγαπημένη του μουσική διαδρομή: από την «Εκδίκηση της Γυφτιάς» στα τραγούδια της Σαπφούς και στο «Γρήγορα η ώρα πέρασε», από το «Ερωτικό» του Ν. Λαπαθιώτη σε τραγούδια που συνέθεσε σε στίχους και ποιήματα των Γ. Βιζυηνού, Μ. Γκανά, Δ. Καψάλη, Θ. Γκόνη.
Νίκος Ξυδάκης: τραγούδι
Δημήτρης Μπουζάνης: πιάνο
Δημήτρης Χουντής: σαξόφωνο
Γιώργος Διαμαντόπουλος: πλήκτρα
Φώτης Μυλωνάς: φλάουτο.
Σας περιμένουμε και φέτος να γνωρίσουμε και να στηρίξουμε την ομορφιά της Σερίφου!
Πληροφορίες:
Τηλ. 6970650811 / 2108628187 / 2281052566
Προπώληση εισιτηρίων / Purchase tickets:
•καφέ «Άνεμος» (Λιβάδι) / Café Anemos (Livadi) – tickets available during café opening hours
•πρακτορείο “Serifos Tours” (Λιβάδι) / Travel Agency “Serifos Tours”  (Livadi) – tickets available during agency opening hours
•καφέ «στου Στράτου» (Χώρα) / Café Stou Stratou (Chora) – tickets available during café opening hours
•στην είσοδο του θεάτρου (μια ώρα πριν την παράσταση) / At Serifos Theater one hour before the concert
•στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.serifosfestival.gr / At Serifos Festival official website:www.serifosfestival.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]