O Kevin Spacey συμμετέχει πάντα σε ενδιαφέροντα project ή ο Kevin Spacey κάνει ένα project ενδιαφέρον;

«Δημοκρατία. Δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν είναι αυτό που χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι. Διάολε δεν είναι καν αυτό που θέλουν».

O Kevin Spacey συμμετέχει πάντα σε ενδιαφέροντα project ή ο Kevin Spacey κάνει ένα project ενδιαφέρον;

«Οι άνθρωποι δεν θέλουν ελευθερία. Θέλουν περιορισμούς. Κανόνες. Προστασία. Από εισβολείς κι από τους ίδιους τους, τους εαυτούς. Οι άνθρωποι χρειάζονται έναν ηγέτη, ο οποίος θα μπορεί να τους στηρίξει και ταυτόχρονα να περιορίσει την αναρχία. Αν τους δώσεις αυτό, θα σε ακολουθήσουν. Κι εκεί είναι που κάνω την είσοδό μου».

Ο παραπάνω μονόλογος δεν ανήκει στην νέα ταινία του Αμερικάνου ηθοποιού, αλλά προέρχεται από το trailer του νέου επεισοδίου του videogame “Call of Duty”, με τίτλο “Advanced Warfare Reveal”.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο «μεθυσμένος» από εξουσία, Kevin Spacey μας πληροφορεί σε έναν μονόλογο για την δύναμη της εξουσίας. Το κάνει με μεγάλη επιτυχία ως Frank Underwood στο House of Cards, επιλέχθηκε να το κάνει και για ένα από τα πλέον γνωστά videogame.

 

Ο Spacey δεν θα ήταν πολυτάλαντος ωστόσο, αν μπορούσε μονάχα να υποδυθεί τον «δυνατό», ή να χαρίσει την φωνή του σε ένα τέτοιο ρόλο. O Spacey έχει χιούμορ, ωραία φωνή και φίλο τον παρουσιαστή του Tonight Show στην Αμερική, τον Jimmy Fallon.

 

Ο Kevin Spacey έχει τον τρόπο να κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο σημαντικά απ’ ό,τι είναι. Είτε πραγματοποιεί ένα μονόλογο για το trailer ενός videogame, είτε πρωταγωνιστεί σε μία σειρά, είτε «χαβαλεδιάζει» σε βραδινό talk show.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]