Ο Dunkelbunt στα Gazarte Taratsa Live Sessions την Τετάρτη 17 Ιουνίου

 

DUNKELBUNT

Τετάρτη 17 Ιουνίου

GAZARTE TARATSA LIVE SESSIONS

 ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ELECTRO-SWING DJ SET
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ SUMMER HITS
CINNAMON GIRL ΚΑΙ LA REVEDERE 

Επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Dunkelbunt! Στις 17 Ιουνίου, ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, φιλοξενούν τον Γερμανό Βασιλιά του Ρυθμού και δημιουργό των μεγάλων summer hits Cinnamon Girl και La Revedere σε ένα δροσερό Electro-Swing dj set που θα μετατρέψει το Γκάζι σε τροπική παραλία, την Αθήνα σε θάλασσα με τιρκουάζ νερά και την Ταράτσα του Gazarte σε ονειρεμένο νησί όπου θα χορέψουμε, όλοι μια παρέα, απολαμβάνοντας κλασικά κοκτέιλ και τσιμπολογώντας τις λιχουδιές που θα μας ετοιμάζει ο σεφ.

Γεννημένος στο Αμβούργο, ο Dunkelbuntκατά κόσμον Ulf Lindemann, ξεκίνησε από νωρίς να πειραματίζεται με τους ήχους, με πρώτες του αγάπες το hip hop και την ηλεκτρονική μουσική. Αυτή η δεύτερη είναι που τον έκανε το 2001 να αναζητήσει την τύχη του στη Βιέννη, που είχε πλούσια σκηνή σε αυτό το είδος. Σύντομα, όμως, ερωτεύτηκε τη μουσική πολυφωνία και πολυρρυθμία της πόλης, που συνδύαζε επιρροές από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων, αλλά και της Ανατολής. Όπως έχει πει ο ίδιος: «Ο κόσμος προσφέρει ένα μουσικό πλουραλισμό που κόβει την ανάσα. Ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να συμβιβαστώ με το να ασχοληθώ μόνο με ένα είδος». Και πράγματι, στον ήχο του, εκτός από το τόσο χαρακτηριστικό του Electro-Swing, ανιχνεύει κανείς στοιχεία dub, dancehall, hip hop, αλλά και balkan beatz και urban klezmer. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός είναι που του έχει χαρίσει τον τίτλο του Μάγου των Τονικών Χρωματισμών.

dunkelbunt-dove

Να λοιπόν κι ένας Γερμανός που όλοι θα χαρούν που έρχεται στην Ελλάδα, για να λάβει μέρος στα Gazarte Taratsa Live Sessions, το μοναδικό θεσμό που δεν έχει άλλο σκοπό από το να χαρίσει το κέφι! Κυρίες και κύριοι, καλωσορίστε για πρώτη φορά στη χώρα μας τον Dunkelbunt!

Info:
Dunkelbunt, Τετάρτη 17 Ιουνίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τ: (+30) 2103460347
E: press@gazarte.gr

Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 4€

Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876
Online sales: www.gazarte.gr | www.public.gr | www.viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
www.gazarte.gr
www.facebook.com/Gazarte
www.dunkelbunt.tk

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΟΤΕ TV| PEPPER96.6 | EΝ ΛΕΥΚΩ 87.7 | THETOC.GRPOPAGANDA.GR| LIFΟ.GR|CULTURENOW.GRCLICKATLIFE.GRJAZZONLINE.GR

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]