Με ένα ξεχωριστό πανό οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου «Πάνθηρες» στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της κακοποίησης που υφίστανται τα γαϊδουράκια στα ελληνικά νησιά, κυρίως αυτά που χρησιμοποιούνται για «τουριστικούς» σκοπούς. Ένα θέμα που πρόσφατα έχει προξενήσει διεθνές ενδιαφέρον και πολλά αρνητικά σχόλια για τη χώρα μας.

Οι «Πάνθηρες» του Πανιωνίου, οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά ζητήματα και προβαίνουν συχνά σε πράξεις αλληλεγγύης, αιμοδοσίες, δράσεις υπέρ όσων έχουν ανάγκη κλπ. αποφάσισαν να προτάξουν αυτό το μεγάλο θέμα με ένα πανό που θα σηκώσουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (Κυριακή 26/8, 19:15). Το πανό είναι σκόπιμα στα Αγγλικά, αφού ζητά από τους ξένους τουρίστες να σταματήσουν τη χρήση στα γαϊδουράκια για την αναψυχή τους. Μία χρήση που οδηγεί στην κακοποίηση των συμπαθών τετράποδων που στέκονται ατελείωτες ώρες στον ήλιο και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Στην ανάρτηση που συνοδεύει τη φωτογραφία του πανό οι φίλοι του Πανιωνίου αναφέρουν: «Έτοιμοι για την 1η αγωνιστική, πάντα δίπλα στα κοινωνικά ζητήματα, πάντα δίπλα στο δίκαιο!»

Ευχή όλων μας είναι να ασχοληθούν και άλλοι με την κακοποίηση των ιπποειδών. Κυρίως να ασχοληθεί η ελληνική πολιτεία και οι αρχές, ιδιαίτερα οι «τοπικές αρχές» οι οποίες πολλές φορές κάνουν τα στραβά μάτια και επιτρέπουν το βασανισμό των ζώων αυτών…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]