O Παύλος Χαϊκάλης έκλεψε τις εντυπώσεις από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Η υπουργοποίηση του ηθοποιού άναψε φωτιές, λες και δεν μας έφταναν οι κανονικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

Επιτρέψτε μου, όμως, να εκφράσω μία διαφορετική κριτική από την εύκολη κριτική και την ισοπέδωση των πάντων. Όλοι εσείς που κοροϊδεύετε τον Χαϊκάλη σκεφτείτε λίγο την προϊστορία του. Συγγνώμη που δεν θα συναινέσω στον δικό σας εύκολο χαβαλέ, αλλά ο Χαϊκάλης έχει άριστες σχέσεις με τους συνταξιούχους και μπορεί να παράξει σπουδαίο έργο στο υπουργείο που αναλαμβάνει.

Στην Πολυκατοικία ως διαχειριστής είχε καταφέρει να φέρει στα μέτρα του και τις τρεις γριές. Και φανταστείτε πως η μία εξ αυτών ήταν η Μάρθα Βούρτση!

Σωπάστε λοιπόν και περιμένετε να δείτε το έργο. Στο κάτω – κάτω ο Παυλάρας δεν είναι τόσο κουτορνίθι όσο φαίνεται. Προεκλογικά έκανε τον Πουαρό και έβαλε φωτιά με τις καταγγελίες χρηματισμού και προχθές στην ψηφοφορία στη Βουλή εκβίασε Τσίπρα και Καμμένο με αρνητική ψήφο. Και να που ανταμείφθηκε. Οπότε ικανότητες έχει και η Σαλαμάνδρα του δίνει χρόνο για να τις εφαρμόσει στην πράξη.

xaikalis2

Είναι δεδομένο πως ο γνωστός κωμικός έχει ακόμη να προσφέρει μπόλικο γέλιο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Να `ναι καλά!

Και μακάρι ο Πρωθυπουργός να είχε το πολιτικό θάρρος να αναλάβει κι άλλες τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες.

Να κάνει ας πούμε στον επόμενο ανασχηματισμό υπουργό Πολιτισμού τον Μάρκο Σεφερλή, κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Λάκη Λαζόπουλο (επίσημα πια) και υπουργό Αθλητισμού τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τώρα μπορώ να επιστρέψω στις διακοπές μου, μέχρι την επόμενη «μαγική» απόφαση του Αλέξη Τσίπρα που θα με αναγκάσει να ενεργοποιήσω ξανά το λάπτοπ μου.

Μέχρι τότε κάντε κανά like στη σελίδα της Σαλαμάνδρας στο Facebook.

Κίσεζ εβριμπόντι!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]