SCREENING videodance “Scratch’’
Ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum
12/5/2016 |21: 30
BOOZE :Cooperativa | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum σας προσκαλεί την Πέμπτη 12/5/2016 | 21: 30 στην προβολή του videodance “Scratch’’, στο Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα.

Scratch… όπως η Αποδεύσμευση και η Ένωση ηχούν!

Πέντε χορευτές – Πέντε ψυχές – Πέντε οντότητες παλεύουν και αγωνιούν μέσα σε επαναλαμβανόμενες εσωτερικές καταστάσεις που μοιάζουν αληθινές.

Γνώριμες Σκιές, οικείες συμπεριφορές και επιλογές… Παγιωμένα μοτίβα… Δεσμά που η ψυχική δύναμη τα καλεί να σπάσουν!

Το εν προκειμένω έργο αποτελεί μία έρευνα, έναν πειραματισμό πάνω σε υπαρξιακά ζητήματα και πραγματώνεται μέσα από την ψυχική διεργασία των 5 χορευτών που καλούνται στα αλήθεια να αλλάξουν σε πραγματικό χώρο και χρόνο!

Εκεί, ορίζεται το σημείο μηδέν: Η απόφαση και η συν-απόφασή τους για ουσιαστική αλλαγή υπαγορευμένη από την Αγάπη, την πνευματική τους ουσία.

Ο εν λόγω χωροχρόνος είναι η Στιγμή της πρόβας.
Η αναγνώριση είναι αυτή των δεσμών τους που ως «τυφλοί» μέχρι πρότινος αδυνατούσαν να δουν.

Η αναζήτηση είναι αυτή της ουσίας που βρίσκεται πέρα από την προσωπικότητα και την αλήθεια των «απ΄έξω». Η διερεύνηση είναι προς το φως και την πνευματική ωρίμανση, η δε ανάγκη είναι η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, ώστε να βρουν ποιοι πραγματικά είναι και να πορευτούν έτσι, αλληλοεπιδρώντας στη συνέχεια εκ νέου με τον εαυτό τους, με τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις τους ή και βιώνοντας την αλλαγή μέσα από νέες σχέσεις που θα επιλέξουν.
…Ο δρόμος προς την κάθαρση, την ελευθερία και την ένωση με το Όλον!

Trailer: youtu.be/IL18Dl1TvB8

Scratch 2

Χορευτές: Χρήστος Χρυσάιδος, Χριστίνα Καϊάφα, Μαριάννα Μακρή, Βάλη Παντελεμίδου, Tapha Diaw
Σκηνοθεσία & Χορογραφία: Βίκη Βασιλοπούλου
Camera: Αλίκη Σούμα
Montage: Πάνος Λάμπης
Σύγχρονη Μουσική: Στέλιος Γαννουλάκης

A Dancevacuum Production 2016
Website: www.dancevacuum.gr
E-mail: dancevacuum@gmail.com

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]