Σύννεφα στις σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα, με τον εθνικό μας κωμικό, Λάκη Λαζόπουλο, δημιουργεί η σεφερλική αναφορά του Πρωθυπουργού σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αναφορικά με την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο.

«Το προσφυγικό πρόβλημα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟ, για αυτό και ήρθε ο προκαθήμενος της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ Εκκλησίας», είπε ο αθεόφοβος Πρωθυπουργός μας , σκορπώντας το γέλιο στο πανελλήνιο.

Μόνο σε ένα σπίτι στην Πάρο είχε… συννεφιά και βουβαμάρα! Ο μέχρι πρότινος πιστός γελωτοποιός του Μεγάρου Μαξίμου νιώθει προδομένος. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πρωθυπουργός του φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας του γύρισε την πλάτη και αποφάσισε να απευθυνθεί στον Μάρκο Σεφερλή για να του γράφει ατάκες για τις ομιλίες και τις συνεντεύξεις του.

Και ο Λαζόπουλος γνωρίζει καλά πως η ατάκα για τον Πάπα και το προσφυγικό δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, αλλά αποτελεί επί της ουσίας την έναρξη της συνεργασίας του Μαξίμου με τον ομολογουμένως χαμηλού επιπέδου κωμικό.

Πράγματι, έτσι είναι! Καλά ενημερωμένες πηγές της Σαλαμάνδρας έψαξαν κι έμαθαν για το… κονέ Τσίπρα – Σεφερλή. Γεφυροποιός ήταν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Σεφερλή, από την περίοδο που εκείνος είχε συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ».

Σε ένα μίτινγκ στο Μέγαρο Μαξίμου, λοιπόν, ο Καρανίκας πρότεινε στον Τσίπρα τη λύση Σεφερλή, μήπως και αλλάξει το κλίμα. Τώρα στα δύσκολα και ενόψει νέων μέτρων, τα χαμηλού επιπέδου αστεία του Σεφερλή και τα εξωφρενικά του λογοπαίγνια, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπέρ της κυβέρνησης.

Από τη στιγμή που η επιλογή του κουλτουριάρη, Γιαν Φαμπρ, δεν… βγήκε, θα μπορούσε το Δελφινάριο να δώσει τη λύση, καθώς απευθύνεται και πιο εύκολα στα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας, που αποτελούν άλλωστε και το αγαπημένο κοινό όλων των κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία.

Πάντως, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Το μπρα ντε φερ με τον Σπαζοκλαμπάνια αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]