Συγκλονίζει η προφητεία δύο μοναχών από το Άγιον Όρος, οι οποίοι έπειτα από μελέτες δεκαετιών στα ιερά κείμενα εκτιμούν πως η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη πλησιάζει…

Δυστυχώς –επειδή δεν θέλουμε να έχουμε την τύχη του συνάδελφου Παστίτσιου- δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματα των μοναχών που μας εμπιστεύθηκαν τις μελέτες τους, ωστόσο, πρόκειται πραγματικά για μία συγκλονιστική προφητεία, η οποία μάλιστα συμπίπτει και με τούτες τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Παράλληλα, συμπίπτει και με την προβολή του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι για 36η συνεχόμενη χρονιά από την ελληνική τηλεόραση.

Και αναφερόμαστε στον Τζεφιρέλι, καθώς είναι κι αυτός μέρος της προφητείας, σύμφωνα με την οποία ο Ιησούς δεν θα εμφανιστεί αυτή τη φορά ως Θεάνθρωπος, αλλά ως κανονικός άνθρωπος και μάλιστα σκηνοθέτης!

Μία φορά που μας έσωσε είναι αρκετή και χάρη στον Τζεφιρέλι το μήνυμα του Χριστιανισμού θα ταξιδεύει στους αιώνες. Ο Ιησούς δεν ανησυχεί για αυτό. Θέλει όμως, να ανταποδώσει στον Τζεφιρέλι το καλό που του έκανε και να τον τιμήσει από κοντά.

Ο Ιησούς εκτιμά ιδιαίτερα τις προσπάθειες του Ιταλού σκηνοθέτη και φυσικά το γεγονός ότι τον παρουσίασε ξανθό γαλανομάτη και όμορφο.

Για όλα τα παραπάνω αποφάσισε να αφήσει τη βολή του στους Ουρανούς και να κουβαληθεί πάλι πίσω στη Γη.

Ο Ιησούς επίσης γνωρίζει πως και ο Τζεφιρέλι, κάθε άλλο παρά μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την «ομορφότερη ιστορία αγάπης», καθώς ουσιαστικά καβατζώθηκε με αυτή για ολόκληρη τη ζωή του. Η σειρά παίζεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το 1977 σε όλες τις χριστιανικές χώρες και ο Ιταλός σκηνοθέτης εισπράττει δικαιώματα.

Έτσι και ο Χριστός θα επιστρέψει στη Γη ως σκηνοθέτης μόνο και μόνο για να γυρίσει ένα σίριαλ στο οποίο θα παρουσιάζει τη ζωή του Τζεφιρέλι, εστιάζοντας στο πώς ήταν αυτή, πριν, αλλά και μετά τα γυρίσματα του «Ιησού από τη Ναζαρέτ».

jesus2

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την προφητεία, ο Ιησούς επιθυμεί να συναντήσει προσωπικά τον Τζεφιρέλι και εφόσον ταιριάζουν οι σκηνοθετικές τους γραμμές, θα του προτείνει να γυρίσουν ένα remake του «Ιησού», στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος!

Εμείς, ασφαλώς επικοινωνήσαμε με τον Φράνκο Τζεφιρέλι, τον ενημερώσαμε για την προφητεία και του ζητήσαμε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο ίδιος αρχικά ήταν διστακτικός, αλλά όταν του παρουσιάσαμε τα πειστικά ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και τόνισε πως ανυπομονεί την επάνοδο του Κυρίου στον πλανήτη μας, ώστε να τον συναντήσει.

Μέχρι τότε, όμως, μας επισήμανε πως μεγάλος του στόχος ήταν, είναι και θα είναι ένας και μόνο ένας. Να ξεπεράσει «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σε επαναλήψεις στην ελληνική τηλεόραση το «Κωνσταντίνου και Ελένης» του Χάρη Ρώμα.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]