Στη Σικελία και συγκεκριμένα στην πόλη Κορλεόνε βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να προετοιμαστεί ενόψει της συνάντησής της με τον Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής.

Η Μέρκελ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολύ σπουδαίους επιστήμονες της ανωτάτης εκβιαστικής, που αποτελούν τους καθοδηγητές της όλα αυτά τα χρόνια που κάνει κουμάντο στην Ευρώπη. Σε συνεργασία μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να καταλήξει και σε μία πρόταση, που είναι βέβαιη πως ο κ. Τσίπρας «δεν θα μπορέσει να αρνηθεί».

Επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς ετοιμάζει η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν υπάρχει, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι εμφανή. Ο ωμός εκβιασμός δηλαδή της Γερμανίας απέναντι σε έναν βασανισμένο λαό που μόλις ψήφισε και ζητάει αλλαγή πολιτικής. «Τρομοκράτηση» μέσω των τραπεζών και στη συνέχεια το χαρτί του Grexit είναι η συμβουλή της οικογένειας Κορλεόνε. Αν δεν πιάσουν κι αυτά, βλέπουμε… Ίσως ξυπνήσει καμιά μέρα ο Τσίπρας με το κεφάλι ενός αλόγου στα σεντόνια του!

Την ίδια ώρα πάντως στην Ελλάδα οι αντιδράσεις είναι πολλές και οι Έλληνες πολίτες έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Τους «Ας γίνει της πουτάνας, χεστήκαμε» και τους «Ευρώ να `ναι κι ας τον… φάμε».

Οι πρώτοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη στάση της ΕΕ έναντι του ελληνικού λαού στο Σύνταγμα, ενώ οι Μερκελιστές παρότι αρχικά ήθελαν κι αυτοί να κάνουν αντιδιαδήλωση, τελικά απλώς θα πάνε για καφέ.

Πρώτα βέβαια, ως καλοί πατριώτες, θα εξασφαλίσουν τις καταθέσεις τους, αποσύροντάς τες από τις ελληνικές τράπεζες.

Σε αυτό το κλίμα μεταβαίνει στο Βερολίνο για διαπραγματεύσεις ο Ιάνης ο τροϊκοφάγος, ο οποίος αναμένεται να ρίξει τα σέξι μούτρα του και να φορέσει σανδάλι με κάλτσα, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του χερ Σόιμπλε.

Ο πάντα κομψός Έλληνας υπουργός Οικονομικών, αν και ζει χρόνια στο εξωτερικό, ξέρει καλά πως η ευθύνη που τον βαραίνει είναι τεράστια και τα περιθώρια στενεύουν. Με βάση τη διορία της ΕΚΤ πρέπει να έχει βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου! Οι Έλληνες απαιτούν λοιπόν από την ελληνική κυβέρνηση να έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση, για να κάνουν με την ησυχία τους Τσικνοπέμπτη.

Κανείς δεν παίζει με την Τσικνοπέμπτη κε. Ντράγκι…

«Δραχμή, σουβλάκι και Γιάνη Βαρουφάκη»!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]