Άσχημο παιχνίδι σε βάρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Μόνικας, θέλησαν να παίξουν άγνωστοι, οι οποίοι ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα τραγούδι – βιασμό του Μάνου Χατζιδάκι και το εμφάνισαν με την υπογραφή της!

Έξαλλη, αλλά και σαστισμένη η Μόνικα, με την οποία μας συνδέει μία βαθιά φιλία ετών και αλληλοεκτίμηση, μου τηλεφώνησε για να καταγγείλει το περιστατικό και να μου ζητήσει να αποκατασταθεί η τάξη.

Το τραγούδι «Στάλα», το οποίο ανέβηκε στο YouTube τις προηγούμενες ημέρες και το οποίο αναπαρήγαγαν πολλά sites εμφανίζεται λοιπόν να ανήκει στη Μόνικα. Αλλά πώς θα μπορούσε το διαμάντι της ελληνικής μουσικής να έχει ηχογραφήσει ένα τέτοιο σίχαμα;

Μουσική κακοποίηση του Μάνου Χατζιδάκι με ολίγη από παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, στίχοι που επιχειρούν να θυμίσουν Γκάτσο, αλλά τελικά δεν προσεγγίζουν καν την Κάρι Μπράτσο. Γυναικεία φωνητικά που φέρνουν στο νου την Αλίκη Βουγιουκλάκη με φαρυγγίτιδα και στιχουργικά νοήματα που είναι κατώτερα ακόμη κι από αυτά που ακούγονται στις διαφημίσεις των Jumbo.

Ναζάκια, ματάκια, αεράκι-άκι, θαλασσάκι και λεβεντοπενιά… Πραγματική παρωδία Χατζιδάκι, με Πλέσσα, Γκάτσο και λίγο Λευτέρη Παπαδόπουλο για τη μαγκιά.

Μα, αλήθεια… Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει πως θα μπορούσε η Μόνικα, το κορίτσι θαύμα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, να έχει γράψει ένα τόσο κακό κομμάτι;

Καλοθελητές βέβαια πάντα θα υπάρχουν, αλλά η Σαλαμάνδρα βρίσκεται διαρκώς στις επάλξεις για να υπερασπιστεί την αλήθεια και το καλό του ελληνικού πενταγράμμου.

Ενημερώνουμε λοιπόν πως το τραγούδι «Στάλα» δεν ανήκει στη Μόνικα, αλλά είναι δημιούργημα νοσηρών εγκεφάλων που επιχειρούν να πλήξουν την προσωπικότητα και την καλλιτεχνική αξία της αγαπημένης μας τραγουδίστριας.

Δεν θα τους περάσει…

*Παραθέτουμε το τραγούδι για να γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε. Δεν συστήνουμε ωστόσο σε καμία περίπτωση να πατήσετε play.

*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε πλέον και στο facebook.

 

Διάβασε ακόμη:

Οι πέντε πιο… εκνευριστικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, μετά τη Μόνικα!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]