Στη Λευκάδα βρήκε τον Κώστα Καραμανλή η είδηση της εξόδου από τα μνημόνια, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε το όμορφο νησί του Ιονίου για τις καλοκαιρινές διακοπές του, προκειμένου να ξεκουραστεί από τις διακοπές όλου του χρόνου.

Σύμφωνα με κύκλους του κατάκοπου πρώην Πρωθυπουργού, η χαρά του ήταν μεγάλη για την επιτυχία του Πουλέν του, Αλέξη Τσίπρα και της «πρώτης φοράς καραμανλικής αριστεράς».

Το βράδυ της 20ης Αυγούστου ο κ. Καραμανλής έφαγε κοκορέτσι και σπλινάντερο, ενώ την επομένη, ημέρα του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού, η «χρυσή εφεδρεία» του τόπου, βρέθηκε σε παραδοσιακή ψαροταβέρνα της Λευκάδας όπου έφαγε ένα κοπάδι τσιπούρες και μία αστακομακαρονάδα για δύο.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ο Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρωθυπουργό και τον συνεχάρη για την έξοδο από τα μνημόνια. Του εξήγησε, όμως, πως δεν μπορεί να τον συγχαρεί και δημόσια γιατί ως γνωστόν τα τελευταία 9 χρόνια κάνει αφωνία και παράλληλα δεν θέλει να στενοχωρήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βάζει άλλους δικούς του ανθρώπους να το κάνουν αυτό στον Πρόεδρο της ΝΔ και ο ίδιος τη βγάζει καθαρή.

Ωστόσο, ο πρώην Πρωθυπουργός, που στο διάστημα της κρίσης έχει μιλήσει μόνο υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015 δεσμεύθηκε στον Πρωθυπουργό πως θα κάνει επίσημη δήλωση, στην οποία θα παρουσιάζει τις καλύτερες ταβέρνες στην Ελλάδα.

Με την πολυετή εμπειρία του αποτελεί αναμφισβήτητα τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο που μπορεί να καθοδηγήσει τον ελληνικό λαό σε γαστρονομικούς παραδείσους.

Η έξοδος από τα μνημόνια, άλλωστε φέρνει… άλλον αέρα στη χώρα και οι Έλληνες θα μπορούν σύντομα να διασκεδάζουν, όπως παλιά και να χαρούν τις μικρές και μεγάλες απολαύσεις της ζωής.

Για χάρη του ελληνικού λαού, λοιπόν, ο Κώστας ο Καραμανλής είναι έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του και να ανακοινώσει το Top 10 των καλύτερων εστιατορίων στη χώρα και να αποδείξει για ακόμη μία φορά πως αποτελεί «εθνικό κεφάλαιο» και φυσικά πρότυπο για κάθε γνήσιο Έλληνα που θέλει να περνάει τη ζωούλα του χωρίς σκοτούρες.

 

*Τη “Σαλαμάνδρα” τη βρίσκεται και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]