Ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, συμμετείχε την Παρασκευή στη συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στο κτήριο της ΔΕΗ, απαιτώντας να μην υπάρξει καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια και να συνδεθεί το ρεύμα στα σπίτια όσων έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση. Ξεκαθάρισε στον αναπληρωτή διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ ότι θα παραλύσουν τη ΔΕΗ αν δεν δοθεί άμεσα λύση

Με αίτημα: «Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα στις γιορτές, καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια», η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, συμμετείχε στην συγκέντρωση που διοργάνωσε την Παρασκευή το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στο κτήριο της ΔΕΗ.

Μιλώντας στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες, μίλησε για πλεόνασμα απανθρωπιάς της κυβέρνησης που εν έτει 2018 αφήνει χωρίς ρεύμα, εκατοντάδες λαϊκά σπίτια, επισημαίνοντας ότι πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση.

«Ενώ αυτοί φτιάχνουν πλεονάσματα για την ευτυχία των λίγων, εδώ, σήμερα, βλέπουμε το πλεόνασμα της απανθρωπιάς. Να έχουν αφήσει εν έτει 2018 χωρίς ρεύμα, εκατοντάδες λαϊκά σπίτια. Καλούμαστε σήμερα να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση.

Καλούμαστε να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που εξαθλιώνει το λαό και αδιαφορεί για τις ανάγκες του. Απαιτούμε να πάρει η κυβέρνηση τα μέτρα εκείνα που πρέπει, έτσι ώστε κανένα λαϊκό σπίτι να μην είναι χωρίς ρεύμα. Η ΔΕΗ να πάψει να είναι το εκτελεστικό όργανο αυτής της πολιτικής. Από αυτό το βήμα καταγγέλλουμε όλους εκείνους τους προβοκάτορες, που επιχειρούν να διχάσουν το λαό και διασπείρουν φήμες ότι υπάρχουν λαϊκά σπίτια με κομμένο νερό. Δεν υπάρχει κανένα λαϊκό σπίτι σήμερα στην Πάτρα με κομμένο νερό».

Στη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, ο Κ. Πελετίδης του ξεκαθάρισε ότι αν δεν δοθεί άμεσα λύση θα παραλύσουν τη ΔΕΗ και κατήγγειλε πως σε καθημερινή βάση γίνεται διακοπή ηλεκτροδότησης σε σπίτια λαϊκών οικογενειών.

«Το κακό παράγινε. Συνεργεία της ΔΕΗ κόβουν σε καθημερινή βάση το ρεύμα από σπίτια λαϊκών οικογενειών. Αυτό είναι απανθρωπιά. Συνδέστε τώρα το ρεύμα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με τον αναπνευστήρα, παιδάκια δεν μπορούν να στολίσουν έστω κι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό. Επικοινωνούμε και με την κυβέρνηση και ζητάμε λύση τώρα, διαφορετικά θα παρθούν άλλα μέτρα. Αν θέλουν οι προϊστάμενοί σας, να παραλύσει η ΔΕΗ, θα το κάνουμε».

Πηγή: The Press Project

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]