Τα… έσπασαν!

Η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα… έσπασε ακόμα και στην κυριολεξία, με το τρόπαιο να μην γλιτώνει κατά την διάρκεια των πανηγυρισμίων.

«Ψάξαμε να βρούμε τον… ένοχο, αλλά δε τα καταφέραμε. Στην ουσία, έχει σπάσει ένα πολύ μικρό κομμάτι, όμως έχουμε τον τρόπο να το επισκευάσουμε»

Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας

Χαμές, ο καλύτερος γκολσκόρερ

Ο Χαμές Ροντρίγκεζ προβάρει τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης, μια μεταγραφή που ίσως πάρθηκε απόφαση να γίνει από τους ιθύνοντες της «Βασίλισσας» μετά την επίτευξη του κορυφαίου γκολ του Μουντιάλ από τον νεαρό Κολομβιανό.

«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν για το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ. Ήταν ένα όμορφο γκολ, μια ευχάριστη στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Χαμές Ροντρίγκες

Την ίδια ώρα στην Γάζα…

Strikes on #Gaza LIVE #GazaUnderAttack http://t.co/F48LbGFIWC pic.twitter.com/fSvR86HbcM

— 15MBcn_int (@15MBcn_int) July 21, 2014

Απλά και κατανοητά

Pretty much explains the stupidity of #Israel #FreePalestine #Gaza #GazaUnderAttack @SupportForGAZA pic.twitter.com/mmD4UeI5Wr

— Support For GAZA (@SupportForGAZA) July 21, 2014

Στο πλευρό των Παλαιστίνιων οι Βέλγοι

#Brussels #Belgium #19J About 5000 people rallying in solidarity with #Gaza #FreePalestine pic.twitter.com/4EQu7z5XSc

— th anonymous (@ori_no_co) July 20, 2014

Και στην Ναζαρέτ!

Now #Nazareth protest for #Gaza taking place! Photo by @Nagham10 pic.twitter.com/OBkPejMmpf

— Diana Alzeer (@ManaraRam) July 21, 2014

 Όχι όμως και οι Ισραηλινοί…

Ισραηλινοί πολίτες στις κορυφές λόφων, κοντά στα σύνορα της Γάζας, επευφημούν τους στρατιώτες http://t.co/3kuj1luFGR pic.twitter.com/oHVXDUZO8a

— EFSYN (@EFSYNTAKTON) July 21, 2014

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]