Όπως αναφέρει το bloko.gr, η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή έβγαλε έξω τα τάγματα εφόδου της, σαν εκείνα που δολοφόνησαν τον Φύσσα, και όταν πολλοί μαζί συνάντησαν έναν φοιτητή που μένει στους Ελληνορώσους και επέστρεφε σπίτι του, έπεσαν όλοι πάνω του, τον χτύπησαν βάναυσα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης στη λεωφόρο Μεσογείων είχαν δεχτεί επίθεση από αγνώστους, με μικρές υλικές ζημιές. Όταν οι νεοφασίστες σιγουρεύτηκαν πως οι άγνωστοι είχαν απομακρυνθεί, βγήκαν οπλισμένοι στους δρόμους και έψαχναν για ανυποψίαστα θύματα. Κάτι που να τους θυμίζει «Ρουβίκωνα».

Όπως αναφέρει το bloko.gr, που παρουσιάζει και φωτογραφίες από τη νέα δολοφονική επίθεση των οπαδών του Χίτλερ: Ο 20χρονος φοιτητής Αλέξης Λάζαρης, επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο στο σπίτι του στην περιοχή των Ελληνορώσων, αλλά είχε κάνει το λάθος να έχει στην πλάτη του… το σακίδιο του με τα βιβλία της σχολής του.

Το σακίδιο πλάτης που κατά τους χρυσαυγίτες νεοναζί αποτέλεσε τεκμήριο ενοχής. Οι τραμπούκοι βάνδαλοι που βρίσκονταν σε κοντινό καφέ στέκι τους στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, μόλις είδαν το νεαρό του επιτέθηκαν με ακατανόμαστες φράσεις και τον χτύπησαν ανελέητα μέχρι λιποθυμίας. Στη συνέχεια, του πήραν το σακίδιο το οποίο περιείχε μια φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν. Ο φοιτητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Απαντήσεις στα ερωτήματα αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του το θύμα της επίθεσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να μιλήσει στους αστυνομικούς, καθώς είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]