Μεγάλο πάρτι για τα 4 χρόνια
του αυτοδιαχειριζόμενου περιοδικού
3pointmagazine.gr

στο BOOZE COOPERATIVA (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα)

την Παρασκευή, 8 Απριλίου στις 23.00

Το αυτοδιαχειριζόμενο νεανικό περιοδικό 3pointmagazine.gr έκλεισε 4 χρόνια στον «διαδικτυακό αέρα» και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων την Παρασκευή, 8 Απριλίου στον πολυχώρο BOOZE COOPERATIVA (UpStairs).

Σας καλούμε, αναγνώστες και μη, να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά με καλή μουσική, aka DJ Maria Panosian στα decks, και χορό μέχρι τέλους παρέα με τους συντάκτες του περιοδικού.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30.
Το πάρτι αρχίζει στις 23.00.

Είσοδος Ελεύθερη.

*Όσοι και όσες επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Το event στο facebook

Facebook: facebook.com/3pointmagazinegr
Twitter: 3pointmagazine.gr (@3pointmagazine)
E-Mail: info@3pointmagazine.gr

3_point_Magazine_4th_anniversary_758 x 1136

Σχετικά με το 3pointmagazine.gr:
Το 3pointmagazine.gr γεννήθηκε πριν 4 χρόνια ως ιδέα μιας παρέας νέων ανθρώπων που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο.

Το 3point είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο και ανεξάρτητο εγχείρημα, με οριζόντια οργάνωση, με γνώμονα δράσης τη διάθεση για μια διαφορετική δημοσιογραφία και ένα διαφορετικό πρότυπο εργασίας.

Είναι ένα περιοδικό πόλης που αναζητά τις ιστορίες των ανθρώπων της. Το περιεχόμενό του αφορά την κοινωνία, τον δρόμο και την τέχνη με εστίαση σε νέα εγχειρήματα και νεανικές πρωτοβουλίες.

www.3pointmagazine.gr – Φυτρώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]