Για να είναι χαρούμενοι οι γονείς των μαθητών, δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Οι μικρές καθημερινές χαρές της ζωής για αυτούς, είναι ένα άριστα στη φυσική, ένα πτυχίο στα αγγλικά, ένας καλός βαθμός στην ιστορία, ενώ για τους πιο επιεικείς, η βάση στα μαθηματικά αρκεί για να τους κάνει να κλαίνε με λυγμούς.

Κάτι τέτοιο συνέβη στην Αγγλία, όπου ένας μαθητής που πέρυσι είχε κοπεί με F στα μαθηματικά, φέτος κατάφερε να πιάσει τη βάση (C). Ο ίδιος προφανώς χάρηκε πολύ, όπως εξηγεί και στην περιγραφή του βίντεο (παρότι όπως επισημαίνει το να “πιάσει” κανείς βάση σε ένα μάθημα, δεν είναι σπουδαίο κατόρθωμα), σκεπτόμενος όμως ότι ο πατέρας του θα χαιρόταν πολύ περισσότερο, αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή της… αλήθειας.

Όπως αναμένονταν, ο πατέρας χάρηκε για την επιτυχία του γιου του, αυτό όμως που δεν αναμένονταν, ήταν να ξεσπάσει σε λυγμούς από την τόση χαρά του!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]

About The Author

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Related Posts