Παλιότερα είχαμε το δράμα του αριστερού. Πολυδιάσπαση κομμάτων, αναλύσεις επί αναλύσεων για το ποια τάση είναι πιο ριζοσπαστική, διαμάχες για τους προδότες που έφυγαν, διενέξεις για το ποιο πανό θα μπει μπροστά από το άλλο κτλ.

Πλέον όμως η κατάσταση έχει γίνει τουλάχιστον διασκεδαστική. Η πολυδιάσπαση μεταφέρθηκε στον άλλο πόλο, αυτό της δεξιάς και πιο συγκεκριμένα της ακροδεξιάς, με τα αποτελέσματα και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν να μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου και ανεμελιάς!

Είναι δράμα τη σήμερον ημέρα να είσαι ακροδεξιός και να υπάρχουν τόσοι πολλοί που σε εκφράζουν και να μην μπορείς να αποφασίσεις ποιον θα ψηφίσεις.

Το 3pointmagazine.gr αναλύει στους αναποφάσιστους τις επιλογές τους:

Νέα Δημοκρατία: Ολίγον κυβερνητικό, ολίγον της κωλοτούμπας, ολίγο… απ’όλα. Και τον τσεκουροφόρο Βορίδη και τον ‘ρόμπα’ Βελόπουλο και τον γλυκό Μπουμπούκο. Και ολίγον από Μητσοτακέικο άλλωστε έτσι για να πάνε όλα δεξιά.

ΛΑΟΣ: Πατρίς θρησκεία οικογένεια και ξερό ψωμί. Δεν λύγισε (ακόμα), δεν άκουσε τις σειρήνες της Ν.Δ. (ακόμα) και δεν πήδηξε από το καράβι (ακόμα). Ο καπετάν Γιώργος Καρατζαφέρης μπορεί να έχασε τον Θάνο, αλλά πήρε τον Κώστα. Φανατικός οπαδός του Χίτλερ και αρνητής του ολοκαυτώματος των Εβραίων.

Χρυσή Αυγή: Για τους πιο hard. Έντονα ρατσιστικά αισθήματα, μίσος για τους μετανάστες, τους ομοφυλόφιλους και τους… βρωμιάρηδες αριστερούς. Εκπρόσωπος τύπου ένας άνθρωπος που κατηγορείται για ληστεία και επίθεση σε φοιτητή, καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Την τελευταία εβδομάδα δύο βουλευτές του, αλλά και η κόρη του Μιχαλολιάκου, συνελήφθησαν μετά από επίθεση σε μετανάστη στην οδό Πειραιώς.

Δράση – Δημιουργία Ξανά: Για τους πιο συγκαλυμμένους ακροδεξιούς. Μπορεί να μισούμε τους μετανάστες αλλά δεν θα τους διώξουμε και από τη χώρα βρε αδερφέ, ούτε θα τους μαχαιρώνουμε. Αρκεί να τους βάζουμε να δουλεύουν για 10 ευρώ τη μέρα. Το κόμμα του κύριου Τζήμερου συστήνεται στους πιο light ακροδεξιούς, σε πιο τεχνοκράτες φιλελεύθερους, που όμως έχουν σαφή εχθρικά αισθήματα για μετανάστες αλλά και ομοφυλόφιλους.

Δημοκρατική Συμμαχία: Γιοκ. (Βλέπε παραπάνω στη Νέα Δημοκρατία).

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Για αντιμνημονιακούς πατριώτες, που είναι πολλοί, είναι ανεξάρτητοι, είναι Έλληνες.

Και ένα μικρό δείγμα δύο εκπροσώπων από δύο παραπάνω κόμματα:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]