Τις περίπου 30.000 έφτασαν οι διαδηλωτές κατά τη χτεσινή μεγαλειώδη κινητοποίηση στο Σύνταγμα, που πραγματοποιήθηκε την ώρα που άρχιζαν στις Βρυξέλλες οι διαδικασίες του έκτακτου Eurogroup για το ζήτημα της Ελλάδας. Το κάλεσμα αυτή τη φορά συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος παρά το χιόνι που έπεφτε κατά διαστήματα και το τσουχτερό κρύο άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία και «άντεξε” για πολλές ώρες στο σημείο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, με πανό, πλακάτ και χαμόγελα, συζητούσαν ζωηρά και φώναζαν συνθήματα.

Το κεντρικό σύνθημα ήταν: “Ούτε βήμα πίσω! Δεν εκβιαζόμαστε!”.

Φωτογραφίες από τον Κίμωνα Αλέξη Κοκκινάρη.

Σύνταγμα

st2

st20

st1

st27

st3

st8

st10

st12

st23

st14

st24

st6

st22

st9

st15

st4

st7

st5

st17

st18

st16

st19

st21

st26

st28

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]