ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

24 & 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΘΕΑΤΡΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού φέτος ξεκινάει η συστηματική παρουσίαση των μουσικών έργων του Μάνου Χατζιδάκι.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων αυτών αναλαμβάνει ο γιός του Γιώργος Χατζιδάκις, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια επιμελείται το έργο του συνθέτη πραγματοποιώντας εκατοντάδες συναυλίες και επανεκδόσεις των έργων του καθώς και ανέκδοτο μουσικό υλικό. Στόχος είναι να επαναπροσεγγίσουμε τα έργα που υπάρχουν στο επίσημο αρχείο του αλλά και να γνωρίσουμε μια σειρά από ανέκδοτα έργα.

Η αρχή θα γίνει με δυο συναυλίες στο Ηρώδειο, στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, όπου στο πρώτο μέρος θα παιχτεί για πρώτη φορά το ανέκδοτο soundtrack της ταινίας του G.Ferrara Facciadispia από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ και το Μουσικό Σύνολο Χατζιδάκις με αρχιμουσικό τον Λουκά Καρυτινό.

Το δεύτερο μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει μια επιλογή από τα διασημότερα τραγούδια που ο συνθέτης χάρισε στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Θα τραγουδήσουν η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos.

Όλα αυτά τα χρόνια που μας λείπει η φυσική παρουσία του, η καίρια θέση του στα κοινωνικά θέματα της χώρας, το αστείρευτο χιούμορ του, η υπεύθυνη νεανικότητα του και η καυστική θαρραλέα άποψη του, μας γεμίζει και μας συγκινεί όλο και περισσότερο η μουσική του.

Κάθε φορά παρακολουθώντας συναυλίες με έργα του, παρατηρούμε τις νεανικές ομάδες που αναπαράγονται και τον ακολουθούν και επιβεβαιώνεται η εκτίμηση σε ότι άφησε πίσω της η αξεπέραστη αυτή προσωπικότητα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ:
Διακεκριμένη Ζώνη 70 €

A’ Ζώνη 55 €

Β’ Ζώνη 40 €

Γ’ Ζώνη 30 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Γενική είσοδος: 22 €
Εκπτωτικά: 15 € (Φοιτητικά – ΑΜΕΑ)
*
“>Τα εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr
και
– σε όλα τα καταστήματα
PUBLIC

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]