Αυτές οι αράδες γράφονται την ώρα που χιλιάδες «αρνητές του φασισμού» έχουν wallpaper στους υπολογιστές τους το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος και ακόμη 155.000 άνθρωποι το έκαναν αφίσα στο δωμάτιό τους.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κήρυξε… ανένδοτο αγώνα απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, κατάφερε έπειτα από ένα χρόνο να συγκεντρώσει 32 εγκλήματα της οργάνωσης Μιχαλολιάκου.

Την ώρα που γίνονται ΕΔΕ για σχέσεις ανάμεσα στην ΕΛΑΣ και τη Χρυσή Αυγή!

Και εδώ είναι που… βγάζω το καπέλο στον Δένδια, καθώς δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο υπουργός έπρεπε να κάνει εξονυχιστικό ξεκαθάρισμα εγκλημάτων, στα οποία δεν θα εμπλέκονταν υπάλληλοί του. Δηλαδή αστυνομικοί…

Δεν νομίζω να θεωρεί κανείς μας πως ήταν εύκολο να βρει 32 χρυσαυγίτικα «χτυπήματα» χωρίς κάποιου είδους «εμπλοκή» αστυνομικών!

Κι όμως, αυτή την κρίσιμη ώρα που κυβέρνηση, ΜΜΕ και δικαιοσύνη συνεργάζονται άψογα για να διαφυλάξουν τη Δημοκρατία σε τούτη εδώ τη χώρα που τη γέννησε, υπάρχουν ορισμένοι μικρόψυχοι που θεωρούν υποκριτική τη στάση των κρατούντων.

Εξοργίζομαι πραγματικά…

Άλλωστε, ακόμη και στη δολοφονία Φύσσα, κάποιοι προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομα της ΕΛ.ΑΣ. «ισχυριζόμενοι» πως μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήταν μπροστά στο συμβάν και δεν αντέδρασαν. Πως θα έπρεπε να έχουν αποτρέψει το γεγονός και πως μία γυναίκα αστυνομικός ήταν αυτή που τελικά συνέλαβε το δράστη. Οι αθεόφοβοι μόνο που δεν μας είπαν πως το φονιά έπιασε ομοφυλόφιλος αστυνομικός, να μας κόψει και το καλημέρα μετά ο Πούτιν.

Επίσης ακούσαμε και το άλλο. Ότι ενώ ο φόνος έγινε αργά το βράδυ, οι έρευνες στα γραφεία της Χ.Α. στην περιοχή έγιναν καθυστερημένα την επόμενη μέρα το πρωί, πράγμα που σημαίνει πως τα μέλη της οργάνωσης θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν μαζέψει και κρύψει ορισμένα ενοχοποιητικά στοιχεία. Αίσχος!

Καταρχάς είναι γνωστό πως στη Γ.Α.Δ.Α. και στα Α.Τ. βλέπουν υποχρεωτικά όλη μέρα ΣΚΑΪ και ακόμη και την επόμενη μέρα το πρωί, κανείς στο κανάλι του Φαλήρου δεν γνώριζε πως πρόκειται για πολιτικό έγκλημα. Έπαιζε Παρί – Ολυμπιακός και όλοι υπέθεσαν πως ένας Γάλλος (που ήταν και κρυφοβάζελος), πλακώθηκε με έναν Πειραιώτη και έγινε το κακό…

Πού να πάει ο νους των αστυνομικών σε πολιτικό έγκλημα;

Και συνεχίζω την αποδόμηση των σαθρών επιχειρημάτων των αντικαθεστωτικών! Οι δράσεις, λένε κάποιοι, της κυβέρνησης εναντίον της Χ.Α. γίνονται για ψηφοθηρία και με σκοπό το διαχωρισμό της σε «κακή» και «καλή», η οποία τελικά θα ενταχθεί στους κόλπους της «Νέας Ελλάδας» Σαμαρά, Φαήλου, Χρύσανθου, Μπάμπη και λοιπών αγωνιστών της θεωρίας των δύο άκρων…

Φτάνει πια, γραμματείς και φαρισαίοι…  Στο κάτω – κάτω καταδίκασε τη δολοφονία Φύσσα μέχρι και ο Αμβρόσιος (έστω, στο… περίπου). Τσάμπα είναι οι καταδίκες και φυσικά δεν χρειάζεται να τις πιστεύεις. Αρκεί να το λες. Απορώ πραγματικά με την εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα περιμένουμε να καταδικάσει τη σταύρωση του Χριστού! 1980 χρόνια κι ακόμη δεν αξιώθηκαν να βγάλουν ανακοίνωση. Πώς περιμένουν να γλιτώσουν από τη… ρετσινιά του άκρου.

Όσο για τους δήθεν παρακρατικούς, που πετούσαν πέτρες παρέα με τους αστυνομικούς στο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Η απάντηση δόθηκε από τους καλούς συναδέλφους στο «Κουλούρι» και τους ευχαριστώ που με έβγαλαν από τον  κόπο.

Και κλείνω με το πιο αστείο απ` όλα. Με την ατάκα ενός φίλου, ο οποίος πιστεύει πως ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να γυρίσει την πλάτη του στο φασισμό…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]