Το πρωί της Κυριακής  το θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι γέμισε ξανά κόσμο. Κάτοικοι, φορείς αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος του Χαλανδρίου βρέθηκαν στο θέατρο της Ρεματιάς με μοναδικό τους «εισιτήριο» τα γάντια και τα φτυάρια τους.

Η αποστολή τους; Να καθαρίσουν το τον χώρο του θεάτρου από τα συντρίμμια που άφησε η πυρκαγιά η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το μικρό στολίδι του Χαλανδρίου.

Οι κάτοικοι όμως του Χαλανδρίου δεν το έβαλαν κάτω και την Κυριακή το πρωί έδωσαν ραντεβού στο θέατρο της Ρεματιάς, μετά από κάλεσμα της δημοτικής αρχής, να καθαρίσουν το χώρο και να ξαναχτίσουν το θέατρο της γειτονιάς τους.

εξωφυλο

1 (1)

2 (1)

3 (1)

4

Άτομα όλων των ηλικιών, με πολλούς από αυτούς να έχουν έρθει εφοδιασμένοι με μάσκες ,γάντια και τσουγκράνες ,μάζευαν και απομάκρυναν σκουπίδια και ξεραμένα κλαδιά που θα μπορούσαν να αποτελέσουν καύσιμη ύλη σε περίπτωση μελλοντικής πυρκαγιάς. Με τη πρωτοβουλία αυτής, τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι κάτοικοι του Χαλανδρίου δίνουν το παράδειγμα κόντρα στις ορέξεις των «οικοπεδοφάγων».

5 (1)

8 (1)

7 (1)

9 (1)

10 (1)

13

14 (1)

Παρά τον καυτό ήλιο και τη ζέστη, κάτοικοι συμμετείχαν μαζικά με αισιοδοξία και πίστη ότι το θέατρο θα είναι έτοιμο για το καλοκαιρινό φεστιβάλ που ανοίγει τις «πύλες» του στις  6 Ιουνίου.

15

16

12

Τη Πέμπτη 28 Μαΐου ο δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει συναυλία με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας για την ανοικοδόμηση του θεάτρου της Ρεματιάς. «Μέσα από τις στάχτες», λοιπόν, όπως ονόμασαν τη συναυλία, θα δώσουν το «παρών» πολλοί καλλιτέχνες: Φωτεινή Βελεσιώτου Σαββίνα Γιαννάτου Κώστας Γρηγορέας Σταμάτης Κραουνάκης Βασίλης Λέκκας Αφροδίτη Μάνου Νότης Μαυρουδής Μάρτα Μορελεόν Αναστασία Μουτσάτσου Γεωργία Νταγάκη Αλεχάντρο Ντίαζ Μίλτος Πασχαλίδης Μιρέλα Πάχου Διονύσης Σαββόπουλος Γιώργος Τοσικιάν , οι Encardia και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου .

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]