Περίπου 1000 άστεγοι έφαγαν, ήπιαν και έλεβαν ζεστά ρούχα από τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της γερμανική ποδοσφαιρικής ομάδας της FC St. Pauli.

Η St. Pauli συνέχισε και φέτος την παράδοση που έχει ξεκινήσει εδώ και 9 χρόνια, διοργανώνοντας στις 28 Νοεμβρίου στο Αμβούργο το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για τους απόρους.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές άφησαν για λίγο τη μπάλα και τα γήπεδα και πήραν τις κουτάλες και τα ταψιά για να σερβίρουν σε περίπου 1000 άτομα φαγητά και γλυκά, ενώ εκτός από το γεύμα, όλοι οι επισκέπτες έλαβαν και μια πλήρη τσάντα με ρούχα για την κρύα χειμωνιάτικη περίοδο, είδη πρώτης ανάγκης και έναν σοκολατένιο άγιο Βασίλη.

Πηγή: FC St. Pauli

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]