7 Δεκεμβρίου 2012 – 3 Ιανουαρίου 2013

Η Μαύρη Πάπια φόρεσε και φέτος τον χριστουγεννιάτικο σκούφο της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις γιορτές.

Έχοντας κατά νου τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και την πεποίθηση ότι τα ωραία πράγματα δεν είναι πάντοτε ακριβά, ετοίμασε ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar, όπου νέοι και καταξιωμένοι δημιουργοί θα εκθέσουν τα έργα τους, στη gallery του Black Duck Multiplarte, με τιμές προσιτές για όλους.

Χειροποίητα καπέλα, περίτεχνα κασκόλ και εσάρπες, χειροποίητες κατασκευές, μικρά έργα τέχνης, χειροποίητα ρολόγια τοίχου και υφασμάτινα κοσμήματα αποτελούν τον κορμό του χριστουγεννιάτικου bazaar, που θα ξεκινήσει στις 7 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου.

 D&E Creations 1

Κεντρική θέση στο φετινό μας bazaar, κατέχουν τα μοναδικά χειροποίητα φωτιστικά του σκηνογράφου μας Γκάυ Στεφάνου.

Επίσης, θα συμμετέχει μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Καρούσου, η οπoία έχει παγκόσμια καταξίωση στον σχεδιασμό και την κατασκευή γυναικείων καπέλων, αξεσουάρ και ρούχων υψηλής αισθητικής και θα εκθέσει στο Black Duck  τα μοναδικά καπέλα της καθώς και άλλα αξεσουάρ.

 καπέλο 1

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – από τη 1 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ – σας περιμένουμε για να δείτε τις προτάσεις μας με τα πολύ ενδιαφέροντα χειροποίητα αντικείμενα.

 fragkiski jewellery 4

7 Δεκεμβρίου 2012 – 3 Ιανουαρίου 2013
Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

 

Xoρηγός επικοινωνίας: 3pointmagazine.gr

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]