Το 1ο Basso Rango Festival είναι γεγονός. Το πρώτο φεστιβάλ των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο σπίτι της ομάδας στη Ριζούπολη.

Γιατί Basso Rango; Στα ιταλικά σημαίνει «κατώτερη τάξη» και έχει τις ρίζες του και από την «πατρίδα» της ομάδας, τη Σμύρνη, όπου έτσι αποκαλούσαν την εργατική τάξη των ελλήνων, λέει στο 3pointmagazine.gr ο Στάθης Vomitos, μέλος του συνδέσμου των «απολλωνιστών» οπαδών. Λόγω και της καταγωγής της ομάδας που είναι προσφυγική θέλαμε να έχουμε ένα όνομα που σπάει και το απολιτίκ που κυριαρχεί στα γήπεδα, μας εξηγεί.

Στόχος μας με διάφορες κινήσεις να προσπαθούμε να σπάσουμε το no politica των γηπέδων, μέσα από δράσεις όπως πανό αλληλεγγύης για την Ηριάννα αλλά και αλληλεγγύη στους πρόσφυγες στην πράξη, μαζεύοντας πράγματα.

Πώς σας ήρθε η ιδέα για το φεστιβάλ; Είναι στο πλαίσιο των δράσεων που κάνουμε αλλά και ένας τρόπος να μαζεύουμε χρήματα για διάφορους σκοπούς, όπως να δώσουμε μέρος των εσόδων στο σύλλογο «Φίλοι του παιδιού».

Κύρια επιδίωξή μας όμως είναι και η κοινή δράση με οπαδούς άλλων ομάδων, με συνδέσμους που έχουν παρόμοια φιλοσοφία με τη δικιά μας, όπως έχουμε ήδη κάνει με οπαδούς του Ηρακλή και του Πανιωνίου, μας λέει ο Στάθης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ:

1ο FESTIVAL BASSO RANGO – ΒΛΕΠΩ ΚΥΚΛΟΥΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ» – ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Line Up:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ-ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΟΜΙΧΛΗ
Pirates City
Off Target

Ημερομηνία: 07.10.2017
Ώρα Έναρξης: 20:00
Damage: 6 + Beer

**ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Cusco Cafe Bar (Κωλλέτη 8, Εξάρχεια) Cusco cafe bar
Η Μπούκα-Μαγειρείο (Σολωμού 29, Εξάρχεια) Η Μπουκα-μαγειρειο
Skitso Cafe Bar (Νέστορος 107, Ίλιον) Skitso Cafe
Hairway Νέας Ιωνίας (Ελ Αλαμέϊν 20, Νέα Ιωνία) Hairway Nea Iwnia
Τerris Coffe (Ανθέων 31, πλησίον γηπέδου Απόλλωνα)
ΓραμμοΦωνάκι Cafe Bar (Boρείου Ηπείρου 1, Βύρωνας) ΓραμμοΦωνάκι Cafe Bar

Το event στο facebook

Σχόλια

X