12ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, 16 & 17 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Αλληλεγγύη Χωρίς Συμβιβασμούς

Ζούμε σε μια εποχή που ο φασισμός και ο ρατσισμός βαφτίζονται «δικαίωμα στην άλλη άποψη” και ο κυνισμός ρεαλισμός. Σε μια εποχή που η κατάργηση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων βαφτίζεται «ανάπτυξη”. Πρόσφυγες και μετανάστες κρύβονται από την κοινή θέα, φυλακίζονται χωρίς έγκλημα, απελαύνονται παράνομα, δημιουργώντας μια τεράστια «υγειονομική ζώνη» στην περιφέρειά της Ευρώπης.

Ζούμε σε μια πόλη που αλλάζει συνεχώς στο όνομα της τουριστικοποίησης, απωθεί τις κοινωνικές ανάγκες,οι ανισότητες μεγεθύνονται και τα δημόσια αγαθά ξεπουλιούνται.

Εμείς επιλέγουμε να μη μείνουμε απαθείς. Βρισκόμαστε με όλα τα κομμάτια της κοινωνίας που αντιστέκονται και παλεύουν για ζωή και αξιοπρέπεια.

Στο 12ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χανίων όλοι εμείς οι «από τα κάτω» ενώνουμε τις φωνές μας. Συζητάμε και ενημερωνόμαστε για τα ζητήματα που μας αφορούν, οργανώνουμε τις αντιστάσεις μας, ακούμε ήχους και χορεύουμε σε ρυθμούς από όλο τον κόσμο.

Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη!

Ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 21.00 στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5).

Η συνέλευση του 12ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ

Σχόλια

X