Βeach House Festival 016
Παρασκευή 24 Ιουνίου

Tale Of Us
Monoloc
Giuseppe Cennamo
Manolaco – Nico Rac
Skinny – Steph

Powered by Minotaur-Minotaur Music Productions & Blend Athens

Παρασκευή 24 Ιουνίου ο “βασιλιάς” των καλοκαιρινών events BEACH HOUSE FSTVL 016 επιστρέφει θριαμβευτικά στο BOLIVAR BEACH BAR και υποδέχεται τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance σκηνής. Headliners οι μοναδικοί Tale Of Us.

BEACH HOUSE FSTVL 016
THE ATHENS DANCE FSTVL

Doors Open 21:00 hrs

Εισιτήριο
Τιμή προπώλησης
: 13 €
Στην Είσοδο: 15 €
Πληροφορίες – Reservations: 6970367684

www.beachhousefestival.gr
website: www.bolivar.gr
email: bolivarbeachbar@yahoo.gr
facebook page: Bolivar Beach Bar, Beach House Festival
youtube channel: www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ
www.facebook.com/Minotaur-Minotaur-Music-Productions-546812115356025/?fref=ts
www.facebook.com/blendathens

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος,
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι, Λεωφορεία: 101, 142, A1, A2, B1, B2, X96 / στάση 3η Καλαμακίου
www.zee.gr/stop/1549

Map

Facebook Event

beach house fsvl
Tale Of Us
Όλες οι καλές μουσικές πρέπει να έχουν να πουν μια ιστορία. Ιστορίες εμπειρίας, χαράς, χαμένης ή κερδισμένης αγάπης. Δικές μας ιστορίες.

Οι Tale Of Us, Karm και Matteo είναι djs και παραγωγοί με έδρα το Βερολίνο, οι οποίοι ξαναγράφουν τους κανόνες της deep συναισθηματικής ηλεκτρονικής μουσικής. Μοιράζονται ένα όραμα που συγκεντρώνει στοιχεία από house και techno με επιρροές από pop, nu disco ακόμα και rock. Ενώ οι παραγωγές τους είναι άμεσα αναγνωρίσιμες ως Tale Of Us κινούνται από δυνατά dance tracks μέχρι πιο ατμοσφαιρικές και αφηρημένες συνθέσεις. Εμφανίζονται τακτικά σε clubs, Watergate, Tenax, Barraca DC10 αλλά έχουν και πιο private μυστικά events “Just Us” στην πόλη τους το Μιλάνο.

Ο Karm έχει γεννηθεί στο Τορόντο και ο Matteo στην Νέα Υόρκη, στην Ιταλία μετακόμισαν από παιδιά, όπου και γνωρίστηκαν και έχουν αυτόν τον στενό δεσμό συνεργασίας μέχρι και τώρα. Σήμερα η έδρα τους είναι το Βερολίνο, ένας τόπος που τους έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και να χτίσουν σχέσεις με αρκετούς μουσικούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Κάποιοι από αυτούς είναι οι Seth Troxler, Shawn Reeves, Ryan Crosson και Lee Curtis, οι οποίοι είναι και ένθερμοι υποστηρικτές των Tale Of Us από την πρώτη στιγμή που άκουσαν τη μουσική τους. Τόσο ώστε να κυκλοφορήσει το πρώτο τους ep στην Visionquest. Πριν από αυτό είχαν ήδη κυκλοφορήσει tracks σε labels όπως Barraca Music και Life & Death και αρκετές συμπαραγωγές και remixes στην Visionquest με τους συνεργάτες Shawn Reeves και Ryan Crosson. Το remix στο Disco Gnome του Thugfucker στην Life & Death αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα tracks του 2010 από το Mixmag. Ακολούθησε ένα ακόμα killer remix στο Every Minute Alone των Who Made Who το οποίο αναγνωρίστηκε από το Mixmag αλλά και το Dj Μag ως το techno track του μήνα και βρέθηκε ανάμεσα σε αρκετά charts από πολλούς djs.

Μετά από την εμφάνιση τους που έκλεψε την παράσταση στο showcase της Visionquest στο Miami ακολούθησαν πολλές international εμφανίσεις, ανάμεσα σε αυτές Detroit Movement FSVL και Sonar. Είναι επίσης κλεισμένοι μεταξύ άλλων σε Klubber’s Day, Fiesta Privada, Elita FSVL.

Monoloc 
O Monoloc είναι φανατικός οπαδός της techno. Από την νεαρή ηλικία, που έκανε στροφή στην ηλεκτρονική μουσική περνώντας από rock και heavy metal, ο γεννημένος στην Φρανκφούρτη καλλιτέχνης αφιέρωσε τη ζωή του στο dance floor. H κομψή άποψη που προσδιορίζει την techno, του έχει αποφέρει διεθνή και συνεχόμενα ανοδική πορεία στην καριέρα του. Σήμερα έχει έδρα το Βερολίνο μια πόλη διάσημη για το πως εμπνέει τους καλλιτέχνες με τον καλύτερο τρόπο. Από τότε που βρέθηκε εκεί ο Monoloc δεν είχε ποτέ πριν αισθανθεί καλύτερα και δεν είχε διαμορφώσει ήχο σαν τον σημερινό.

Giuseppe Cennamo
Το 2010 αναδείχτηκε για πρώτη φορά το ταλέντο του καθώς το track του “Imprints in my mind” παίχτηκε από τον Loco Dice στο closing του Amnesia. To 2013 o Giuseppe σάρωσε ξανά τα charts με κυκλοφορία του στην εταιρεία του Dufire SCI+TEC. Το track παιζόταν από Adam Beyer, Richie Hawtin και Dubfire για μια συνεχόμενη χρονιά.

Manolaco
Ο Μιχάλης Μανωλάκος, γνωστός και ως Manolaco γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Άρχισε τις μουσικές του σπουδές από την ηλικία των εννέα ετών και για τα επόμενα επτά χρόνια μελέτησε θεωρία και αρμονία, κάνοντας παράλληλα εξάσκηση στις δεξιότητές του στα πλήκτρα.

Nico Rac
O Νίκος Ραχούτης γνωστός και ως Nico Rac γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Άρχισε τη μουσική του ενασχόληση σε ηλικία 12 ετών και από τότε η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του.

Η αγάπη, το πάθος του για τη μουσική καθώς επίσης η επιμονή και η υπομονή του αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της ανοδικής του πορείας στο χώρο του djing.

Skinny
Ο Skinny είναι ένας σεβαστός DJ για περισσότερο από μια δεκαετία. Υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην underground dance μουσική.

Στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχει μοιραστεί τα decks με djs όπως ο Carl Cox, Dixon, Ten Walls, Agoria, Dave Seaman, Moschic, Anthony Pappa,16 bit Lolitas, Kevin Yost…

Steph
Το μουσικό ταξίδι του Steph ξεκίνησε όταν άρχισε να παίζει για φίλους του, σε prive parties. Από τότε έχει βρεθεί στο πλάι αρκετών διάσημων ξένων και Ελλήνων djs καθώς και ως support dj σε πολλά γνωστά συγκροτήματα. Τα τελευταία 11 χρόνια διατηρεί μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με το Bolivar Beach Bar και παράλληλα διοργανώνει τα δικά του events στα γνωστότερα clubs της Αθήνας.

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]